Jocuri cu carte
Raspunsuri - Pagina 9
MONAI spune:
Alt indiciu: autorul cartii este finlandez. Este o carte deosebita, pe langa ea Alchimistul nu pare decat o copie usurica.
Sa auzim numai de bine.
MONAI spune:
Eu plec in weeckend, asa ca va dau raspunsul si va predau stafeta.
Egipteanul de Mika Waltari, v-o recomand din suflet.
Sa auzim numai de bine.
conchita spune:
Lilanda, zi tu daca tot esti online. Mona a zis ca ne-a predat stafeta
Authority Zero
lilanda spune:
OK
O carte despre un pictor celebru si bunica acestuia, o revolutionara - celebra si ea. Amindoi cred ca pot schimba lumea sau, cel putin, isi pot croi singuri destinul....si cu toate acestea idealurile lor par la fel de iluzorii ca paradisul insusi .
lilanda spune:
Pictorul a fost supranumit Koke (cu accent grav pe e)
Bunica a fost bastarda, jumatatea frantuzoaica, jumatate peruanca, niciodata recunoscuta de familia bogata a tatalui din Peru.
Autorul este sud-american
lilanda spune:
Asta-i cartea conchita!!!
Despre bunica-sa habar n-aveam nimic pina am citit carte: Flora Tristan...un gen de fourierista pacifista!!! Dupa aia, intr-o librarie din Hamburg, am vazut pe raft o carte dedicata ei!!!
conchita spune:
povestea incepe cu surpriza unui chelner de la hotelul "La elefant" unde s-a oprit caleasca celor trei femei intr-o dimineata. numai una dintre ele este eroina cartii, vestita pentru avatarurile in dragoste pricinuite unui tanar care a adorat-o. o carte despre cum ar fi putut decurge revederea celor doi, la batranete.
Authority Zero