Fetele din USA, poftiti la o barfa!!! (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

Llaura, felicitari!
din pacate nu stiu nic despre vize, alea alea, dar sigur apar fetele cucuietele care sigur stiu, am vrut doar sa-ti spun ca ma bucur pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Multsumim pt urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

wow, felicitari din toata inima, Llaura!! bafta maxima si sa ne tii la curent

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Servus fetelor,

de ceva vreme am ajuns pe la voi... va pup pe toate, bafta multa Llaura.

Chestii generale despre toate vizele de student (http://www.unitedstatesvisas.gov/studying.html)

* Academic Studies (F visa) For people who want to study or conduct research at an accredited U.S. college or university.
* Academic Studies as an Exchange Visitor (J & Q Visas) For people who will be participating in an exchange visitor program in the U.S. The "J" visa is for educational and cultural exchange programs; the "Q" visa is for other international cultural exchange programs.
* Non-Academic or Vocational Studies (M Visa) For people who want to study or train at a non-academic institution in the U.S.

Important: nu potzi lucra cu F-1 in afara campusului in primul an, dupa, daca BCIS-ul vrea si deobicei nu prea vrea...potzi avea de lucru off-campus.
(http://travel.state.gov/visa;foreignstuden.html)

In plus cu F-1 nu potzi merge la o scoala publica...http://travel.state.gov/foreign_student_visas_handout.html

Anne-Sarah si mamica sa Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Andreeeeaa, bine ai venit, mama ce ma bucur sa te revad, ti-am dus dorul

Authority Zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Super Llaura! Ma bucur din toata inima ! Si sa dea Domnul sa reuseasca toti ai nostri, peste tot, prin lumea asta mare. De vize n-am habar, desi tare-as vrea sa am, ca sa-l pot ajuta si pe "copilasul" meu, care-i inca departe si care-si doreste si el sa vina peste un an sa-si dea doctoratul aici. Pana atunci insa mai e, asa ca o sa te iscodesc mai incolo.
Bafta mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

anamaria, tot affidavit of support ii trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Felicitari Llaura!
Uite, eu am fost in situatia in care esti tu acum anul trecut de Craciun.Ce am facut eu: cel mai important document care iti trebuie este I-20 completat si semnat de seful de la Graduate School.De asemenea sa fie scris acolo cati bani primesti, cine e adviserul,etc.Documentul acesta il iei tu de la Graduate School, numai cand ai scrisoarea de acceptare de la departament si scrisoarea de acceptare de la Graduate School.
Cu astea 3 documente si in plus dovada de Toefl si GRE (daca le ai) te duci in Romania sa schimbi viza, adica ceri visa F1 pe perioada studiilor.Nu se mai schimba viza aici, in USA, trebuie programat interviu la Ambasada SUA la Bucuresti, platit 100$, etc.
Daca mai ai intrebari,spune-mi ca poate te pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Silvia, multumesc pentru informatii. Tu ai trecut de pe H4 pe F1? ca am auzit ca imi trebuie si alte hartii, de la sotzu de la firma scrisoare, hartiile de la INS ale lu sotzu etc.
Eu as vrea sa ajustez statusul aici si sa ma duc in Romania mai tarziu; I20 o sa am saptamana viitoare.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_popa spune:

Nu, Llaura, eu am trecut de la F2 la F1, dar nu mi-a trebuit nici o hartie de la sotu, nici nu m-au intrebat de viza veche.Nu stiu cum este la H, dar cred ca pe pagina ambasadei din Ro, afli de asa ceva.
Multa bafta!

Mergi la inceput