Ce inseamna o casnicie fericita?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sora2001 spune:

DACA-L IUBESTE SE COMPLACE IN SITUATIE,SI TOCMAI CA EL SE COMPORTA ASA,O INEBUNESTE SI M-AI MULT,

EU CRED CA ESTE GENUL DE BARBAT ,CARE FEMEIA INSEAMNA O "CANTITATE DE CARNE NEGLIJABILA" SOLUTIA SA SI-O TRAGA SINGURA,DIN CEEA CE SPUN FETELE. ...STIU CA-I DUREROS SI M-AI ALES CIND AI COPIL...DUMNEZEU SA-I LUMINEZE MINTEA SI SA ALEAGA CALEA CEA DREAPTA...

Ema si Richard-Sora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Ralualexandrei, .
Toata lauda.

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Dar anonima noastra nu mai da nici un semn de viata???!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

e greu si cu anonimatul ca trebuie sa stea dupa fatzada! Oricum eu una va multumesc din suflet pentru suport si un ultim mesaj de la autoare:

"Fetelor, va multumesc din suflet pentru prietenia pe care mi-ati aratat-o chiar asa, din umbra stand ! Sunteti minunate, nu am cuvinte, multumesc infofun, esti tare dulce si la propriu si la figurat, marcelina te admir, nu am loc sa multumesc nominal tuturor din pacate.
Nu am mai postat nimic pentru ca nu am ce, dar din respect pentru voi postez acum pentru ultima oara.
Am citit tot ce ati scris, mare parte dintre voi aveti dreptate, in unele locuri se exagereaza putin, nu poti sa te desparti batand din palme, speranta moare ultima...
Am incercat in fel si chip sa-l schimb, nu se mai poate, este rece, inchistat, distant, spuneti-i cum vreti.
Are plusuri si minusuri ca noi toti de altfel. Relatii ca ale voastre am avut si eu, relatie in care era totul o dulce armonie, pentru ca gasisem omul care sa se comporte bine, sa ma iubeasca foarte mult, dar n-a fost sa fie...
Sotul meu este un tata extraordinar, este un om care munceste mult, foarte apreciat profesional, foarte serios, prea serios, un om care nu ar calca stramb decat daca ar fi drogat, sigur !
Dar nu poate mai mult, mama lui este o acritura care l-a crescut asa, nu e ramanca, asa o fi natia lor, si ea este singura, nu o iubeste absolut nimeni, nici fiul ei, asta este !
Soacra imi povestea ca de cate ori venea cineva la ei in vizita il trimeteau pe sotul meu in camera lui sa invete - nu avea voie sa stea cu ei, mai si povesteste ca pe o bravada. Socrul meu -a fost si el un om foarte dur si autoritar, au facut din copilul lor un om de nota 10 ca si corectitudine si profesionalism dar de nota 4 uman vorbind. Omul asta nu a avut voie in facultate la petrecerile colegilor, la discoteca nici gand, l-au mutilat sufleteste, cateodata mi-e mila de el, il vad ca pe un copil chinuit care nu se poate exterioriza. Era obligat sa invete, sa invete...a fost cel mai bun, oriunde s-a dus a fost in frunte, dar atat.
A mai fost casatorit cu o fata foarte buna dar care l-a inselat si l-am inteles ca a divortat. Nu a putut trece peste, nici eu n-as putea, dar oare de ce a ajuns ea sa-l insele?!
Ma port cu el oscilant, cateodata imi e drag, vorbim, radem amandoi, asta este are simtul umorului,e foarte inteligent, radem din orice aproape, cand este in toane bune. Acum il oblig sa ma astepte cu masina cand plec de la serviciu, putin nu mult, l-ar stresa tare, asta este - foarte stresat. De cand se trezeste dimineata si pana duminica seara el traieste tot intr-un stres. Se joaca mult pe calculator, m-a innebunit cu meciurile de fotbal, dar a iesit in ultima vreme si cu noi. I-am impus ! Aseara m-am ratoit rau la el: incerca sa programeze o telecomanda pentru televizorul meu si l-am intrerupt voind sa-i spun ceva - mi-a facut un semna cu mana taiand aerul sa tac, asa m-am infuriat, i-am spus sa ma respecte ca eu de acum inainte nu mai inghit nici o mojicie. A lasat telecomanda sa mi-o programez singura si a plecat in camera cealalta. Tarziu, cand eu adormisem la Tv a venit razand la mine, m-am culcat si nu i-am vorbit. Azi pun pariu ca va fi tot un zambet, dar nu-mi mai pasa de el deloc !
Fetelor, in concluzie, nu divortez, oi vedea eu ce trebuie facut (desi ne tot jucam cu cuvintele - vezi ca divortez, si ce daca, m-am saturat - dar nici unul nu cred ca vorbim adevarat), daca trebuie pentru copil o sa traiesc o viata paralela, nu cu alt barbat, nu-mi sta in caracter, dar o sa ies cu prietenele, am destule, o sa plec mai des singura de acasa, vad eu ce fac. Puteti sa spuneti ce vreti, acuzati-ma, am auzit deja destule, ca sunt moale, ca-mi merit soarta, nimeni nu stie mai bine decat mine cate as sacrifica eu daca as divorta. Si credeti-ma ca banii pe care ii castig eu nu ajung sa intretin casa pe care o am si pe cea a parintilor care nu au pensii mari. Si acolo sunt multe de platit, taxele si impozitele sunt mari, copilul creste, deci credeti-ma ca salariul meu nu este tocmai o mana cereasca. O fi pentru cine s-a invatat altfel, eu m-am obisnuit intr-un fel, asa vreau sa mor, cu toate riscurile ! Deci da, pentru copil fac totul si pentru parinti care ar muri daca s-ar intampla ceva, cel putin mama...Va sarut, cu bine, multumesc, a fost ultimul mesaj... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Anonimo, . Multa fericire iti doresc!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Eu nu cred ca esti moale, tu stii mai bine ce este in casa si sufletul tau, si numai tu poti lua decizia corecta pt. tine si copilul tau. Vad ca esti sigura ca el nu te-ar insela si asta este f bine atat pt. tine cat si pt. familie. Din acest ultim mesaj, pe care l-am citit zambind, pt. ca m-a bucurat cele scrise, imi dau seama ca el poate fi si o companie placuta prin umor, asa ca exploateaza aceasta latura si bineinteles faptul ca este bun ca tata si amant. Nu e chiar totul pierdut!!! Ai sa te obisnuiesti(desi cred ca ai facut-o deja), insa sa incerci sa cresti copilul, spunandu-i ca nu asa este normal sa se comporte, ca o casnicie ar trebui sa fie muult diferita cu mai multa caldura si afectiune. Iar tu persista sa-ti impui punctul de vedere, incet , incet va fi mai bine.
Sanatate sa aveti ca in rest va fi bine!!! Un pupic dulce, pt. anonima trista, dar hotarata!!!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Bravo! Felicitari pentru decizia ta si sa dea Domnul ca incet, incet, sa ajungi unde iti doresti! Sunt convinsa ca multe poti schimba!...doar sa vrei tu asta!
PS: Am zis ca nu mai postez in viata mea la sectiunea asta dar nu m-am abtinut!

Adina+ bebe Olivia Karla 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Tare trist acest ultim mesaj de la prietena noastra anonima...

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geut spune:

Marina, cand citesc ce scrii parca povestesc eu. Sunt unele diferente, in sensul ca eu castig mai mult decat el si el face treaba in casa, dar in rest ma lovesc de aceeasi mutenie si nepasare.
Am luat hotararea de a-i scrie (e singurul mijloc prin care-l pot face sa ma asculte) si de a-i spune ca m-am hotarat sa plec daca nu se schimba nimic. I-am spus tot ce aveam pe suflet, toate chestiile care m-au deranjat la el in cei 13 ani de cand ne suportam si am tras concluzia ca asa nu se mai poate! Daca sunt singura, atunci sa fiu singura si sa-mi conduc viata cum cred eu ca e mai bine. Si eu am doi copii, nu unul ca tine.
Gandeste-te daca merita sa-ti mananci zilele si sa te ingropi intr-o casnicie in care nu esti apreciata, iubita si inteleasa. Ai sa ajungi ca mine, care nu pot nici macar sa ma gandesc sa mai fac sex cu el.
Discuta cu el daca poti, la modul cel mai serios. Si, in functie de asta, vei sti ce e de facut.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

marina,
nu ma intereseaza cum s a "vehiculat "mai inainte de catre..prietenele noastre de pe forum, daca e adevarat sau fals ceea ce povestesti,mi e indiferent
in definitiv, ni se prezinta un aspect..posibil din viatza unei persoane...
parerea mea este ca, orice compromis da nastere la UN altul, candva am probat o pe pielea MEA, apoi am simtit o si in sanul familiei si ..vad prezent acest ..lantz de ..compromisuri la multe din femeile zilei de astazi.
cred ca am avut la un moment dat o ...revelatie...AVEM O SINGURA VIATZA, NU ..NE RAMANE O ALTA ..DE REVERVA, ASA CA DIN PUNCTUL MEU DE VEDRE , IO SUNT CEA MAI FRUMOASA, CEA MAI DESTEAPTA ,MERIT CEI MAI BUN SI MI FRUMOS ...
SI...DACA EL NU MA VEDE ASA CUM SUNTMA " VALORIFIC" SINGURA!
UN PUPIC.
CU RESPECT ..VIV

Mergi la inceput