Activitati de vacanta

Activitati de vacanta | Autor: iuliacm

Link direct la acest mesaj

Ce fac copiii vostri in vacanta?
Eu nu prea stiu ce sa fac cu Alex(4 ani) in afara de plimbarea prin parc. Poate-mi dati niste sugestii pentru petrecerea timului liber. Sigur ca o sa mergem si concediu, dar concediu dureaza 2 saptamani iar vancta 3 luni.

Cele mai frumoase vacante ale mele sunt la tara la bunici! Dar bunica copilului meu stau la etajul 14 in inima Bucurestiului!

As vrea sa-l incriu la un club undeva sau chiar la o gradinita cu program de vara.
In acelasi timp nu vreau sa-i rapesc vacanta, adica nu vrea sa-l incsriu la ogradinita cu program normal. As vrea pentru el o activitatea unde sa mearga de 2-3 ori pe saptamna si in nici un caz dimineata la prima ora.
Stiti de cluburi, gradinite , cercuri de copii care functioneza si vara?
Iulia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Palatul Copiilor - au diverse activitati pt copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Vorbesc din auzite:
Imi amintesc ca la Muzeul Satului se organizau, vara, niste cercuri, gen "olarit", "confectionat masti", etc, pentru copii. Daca are cine sa-l duca si sa-l aduca, mi se pare o idee buna, locul e minunat, merita sunat acolo si intrebat.
(Daca afli detalii, spune-ne si noua...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

quote:
Originally posted by PaulaM

Palatul Copiilor - au diverse activitati pt copii

Paula, stii cumva daca au activitati si vara? Mi-a spus cineva ca vara sunt in vacanta si am luat de buna ce mi s-a spus.

Ileana, ar fi minunat daca s-ar mai organiza astfel de cercuri la Muzeul Satului. O sa ma interesez si va spun si voua.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Vara Palatul Copiilor e inchis. Am fost eu anul trecut acolo si nu era nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Da asa este, este inchis. Eu m-am gandit la curs de innot si sper din tot sufletul sa mai gasesc si altceva.

La Muzeul Satului cursul dureaza 3 sapt incepand cu a 2-a jumatate a lunii iulie inceputul lunii august (include spectacole, concursuri, expozitii):
http://www.muzeul-satului.ro/

4 ani - februarie 2004
http://community.webshots.com/user/cristinat7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne3guest spune:

Elite School Summer Club/ School pentru copii 2 -14 ani. Functioneaza intre 14 iunie - 9 iulie. Pentru detalii: 250.96.08, 0723.22.55.41.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_antoaneta spune:

Buna!!!
Si eu am aflat de cursurile de la Muzeul Satului de anul trecut,dar tocmai se terminasera.Prin martie, am sunat ca sa stiu cate locuri sunt si la ce pret.Mi s-a raspuns sec sa revin prin iunie...sun chiar pe 1 iunie si aflu ca nu primesc copii decat de la 7 ani.
M-am suparat rau pt ca-mi doream tare mult sa mearga. NU inteleg de ce nu fac grupe pt cei mici eu zic ca ar face fata unei picturi ,insirat de margele,olarit...atat cat pot ei,dar sa le dea putina incredere in fortele lor...
Nu avem cu cine fetelor, nu se complica ei....mi-e sila.

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

www.clubmiramar.ro au cursuri de inot pentru copii de luni intre 9-17:30 din ora in ora. doua saptamani 500.000lei. piscina acoperita
Noi ne-am inscris, asa ca vom reveni cu impresii.

Mergi la inceput