Utrogestan

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina.badescu spune:

Gabi,

Doctorita mea nu mi-a pomenit inca de stimulare.
Cert e ca in ziua 38 (!!!) am mai facut o ecografie, si foliculul prezent la ecografia anterioara (facuta cu 8 zile inainte)disparuse....Poate se produsese ovulatia si se sparsese...
Si temperatura este 36.9 cam de 4 zile. Oare ce o fi???
Doctorita mi-a spus ca daca in 2 sapt nu imi vine ciclul (acum nu iau Utrogestan) sa o sun.

Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Daca ai probleme cu progesteronul si crezi ca e o sarcina nu trebuie sa intrerupi utrogestanul pana la confirmarea sarcinii.Poti face si o eco ca sa vezi ce e acolo.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina.badescu spune:

Gabi,

Mie nu-mi vine ciclul pentru ca am probleme de cand cu anti-conceptionalele. Nu cred ca e sarcina. Doctorita mi-a spus sa nu iau deocoamdata Utrogestan din nou (l-am intrerupt in vederea efectuarii unor analize hormonale)ca sa vada daca vine natural, nu indus. Oricum, in 2 sapt voi lua U. din nou, pentru ca nu cred ca imi va veni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaBianca spune:

Utrogestanul poate da cheaguri ? Cum spuneam am luat 2 sapt cate 6/zi si in final mi-a venit CM dar am niste cheaguri enorme . Ma gandesc ca o posibila cauza ar fi ca s-a ingrosat endometrul foarte tare si acum se elimina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Totusi 6/zi cred ca au fost cam mult, si probabil ca din cauza asta. Am luat si eu progesteron sub diferite forme -filoe, duphaston, utrogestan si de fiecare data CM era mai abundent decat de obicei si chiar cu chiaguri si dureri groaznice mai ales atunci cand aveam intarzieri mai mari de 45-50zile, si chestia cu endometrul este adevarata.
Este foarte indicat daca ai chiaguri sa faci polidin 2/zi -3zile in timpul CM cel putin asta a fost recomndarea pt. mine, creste imunitate si este un antiinflamator foarte bun.
Sanatate.

Ana

Mergi la inceput