Mirajul celor 2 liniute

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari Claudia!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Felicitari Claudia!!!
Mama,dar ce v-ati pus pe treaba.....

Ellina,endometrul e membrana care captuseste interorul uterului.N-are cum sa fie de 9 cm.Daca e 1 sau 1,5 cm in perioada ovulatiei e foarte bine,ca are unde sa se implanteze un ovul fecundat.

Jasmine
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

FELICITARI CLAUDIA! Sarcina usoara si un bebe sanatos, cuminte si ascultator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellina spune:

Jasmine, am gresit, era de 9mm....ce prostii mai scriu..incerc sa ma familiarizez si eu cu termenii astia ca sincer pana nu mi-am dorit sa am un copil nu stiam mai nimic.

Merci, esti foarte informata tot timpul...ai facut studii in domeniu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ellina,n-am facut studii in domeniu.La mine a durat un an si jumatate (aproape) pana am reusit sa raman .In perioada asta,ca multe alte fete,am tot cautat informatii.Inainte nu prea aveam nici eu habar ce si cum.

Jasmine
19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

fetelor, va felicit pentru vestile bune cu testele pozitive si sper sa ma alatur si eu voua in curand.Acum o juma de ora mi-am facut un test barza ,la 2 zile dupa intarziere si la fel, a doua liniuta e mai slaba ca intensitate ca cealalta, dar este.Ce sa va spun , pana acum n-am mai patit asa, ori au fost doua si a fost sarcina, ori una si n-a fost, dar asa ambiguu n-a fost niciodata.Sa merg la medic acum cred ca e prea devreme, ce sa fac?In alte ordine de idei, nu stiu daca voi stiti, dar eu am mai trecut o data prin bucuria celor 2 liniute si din pacate in a 20 saptamana de sarcina am descoperit ca fetita are malformatie cardiaca si a trebui sa intrerup sarcina la 4 luni jumate.Ce vreau sa va spun e sa aveti grija de voi si sa va faceti absolut toate analizele, intrebati medicul de 7 ori si nu va lasati, sa nu patiti ca mine care nu mi-a dat sa le fac decat pe cele uzuale, fara listeria, citomegalovirus,rubella, toxo etc. si uite ce-am patit, ca dr. meu zicea ca e nu e nevoie.Nici acum dupa ce stie ce-am patit cu copilul nu mi le-a dat sa le fac, mi-a zis sa fac altul.Si le-am facut de capu meu si mi-a iesit listeria 1-120 si citomegalovirus igg pozitiv si igm neconcludent.Asa ca sunt cam stresata acum ca n-am apucat sa merg la medic sa-mi dea tratament, asteptam sa-mi treaca rusii, dar uite ca nu mai vin si testul barza e cu a doua liniuta mai slaba.Voi ce parere aveti?Ce sa fac acum?E clar ca schimb medicul, dar o fi oare sarcina?Ca de-aia n-am dat telefon,zicand sa nu ma cheme dr. peste cateva zile si eu sa fiu la ciclu.Astept pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu zic sa iti faci un test de singe cat mai repede.Asa sti sigur ce si cum.
Valentina

Mergi la inceput