Mirajul celor 2 liniute
Raspunsuri - Pagina 6
GeorgianaI spune:
COCO, FELICITARI! INTRADEVAR CRED CA ESTRI FERICITA, CEEA CE NE DORIM SI NOI! SA AI UN BEBE CAT MAI FRUMOS SI SANATOS, IN PRIMUL RAND!
Pupici.

mali spune:
Si eu am 2 liniute!!!!!, e drept ca a doua nu e prea pronuntata dar exista!!! + 2 zile intarziere si ceva simptome. Ce ma nelinisteste putin este ca temperatura bazala nu a ajuns in nici o zi din luna asta la 37 grade si dupa ce citesc pe net ar cam fi obligatoriu sa fie crescuta cu 1 grad ca sa fie sarcina. DaŽ ce altfel nu se poate?
Ubi spune:
Bravo fetelor, ce v-am zis eu ca se poate si o sa ramaneti insarcinate in curand? Hm? Cunosc sentimentul de la "o liniuta"...e frustrant si doare...rau de tot. Dar acum la 2....cum e?
Pupici,
Cristina
Caitlin spune:
Felicitari Coco
am urmarit ultimele tale mesaje si am fost si eu dezamagita impreuna cu tine de rezultatul One Step
azi am avut o surpriza f placuta cand am citit despre rasturnarea de situatie
ma bucur mult si felicitari inca o data, sa ne tii la curent cu noutatile
coco spune:
Multumesc mult fetele!
O sa vedeti si voi ce bucurie o s-aveti cand se confirma bucuria!
Sper sa nu am surprize neplacute!
Keep in touch,

Coco
Ellina spune:
Fetelor, v-am citit mesajele si imi doresc si eu din tot sufletul sa am doua liniute pe testul de sarcina pentru ca acus, acus ar trebui sa fac unul.
Am o nelamurire, cum ar trebui sa apara liniutele? intai cea de test, dupa care cea care confirma sarcina sau invers?
Va rog sa-mi raspundeti pentru ca sunt foarte curioasa :)
Felicitari pentru gravidute si sper sa ne intalnim la sectiunea mamici in curand.
Jasmine spune:
Felicitari fetelor!!!
Vad ca iar e un val de
noi.Ma bucur mult pt voi.
Si iar ma gandesc ca Dumnezeu face toate minunile astea.
Ellina,pe ambalajul unui test de sarcina scrie clar ce si cum.Ideea e ca apare intai linia de test si apoi,in cateva minute apare si a doua linie,care arata ca esti insarcinata.Daca a doua linie nu apare,inseamna ca testul e negativ,adica nu esti insarcinata.Eu iti doresc sa apara 2 liniutze clare.
Jasmine
19 saptamani
Ellina spune:
Multumesc Jasmine,
din pacate pe testele de sarcina nu este specificat ce liniuta apare prima....de aceea am intrebat...oricum...sper sa imi apara si mie intr-un final a 2-a liniuta.
Felicitari Ubi, chiar m-a impresionat mesajul tau si cred din tot sufletul ca asa este.
Iti urez sa ai cel mai frumos bebe si cel mai sanatos.
Endometru foarte mic inseamna uter mic? Nu ma pricep...eu stiu ca a aveam in ziua a 15-a un folicul de 22mm cu endometru de 9cm.
claudia_2803 spune:
Dupa ce luna trecuta mi-am facut trei teste la care a doua liniuta a fost foarte slab vizibila iar pana la urma au venit si rusii, iata ca luna asta am facut alte doua teste si au iesit clar pozitive. Inca nu-mi vine sa cred ca sunt
si ca Laura va avea o "fratioara"
. Sper din tot sufletul sa fie adevarat.
Gabriela & Laura (3 ani) 
http://community.webshots.com/user/claudia_2803
nounou spune:
Felicitari, Claudia, sa-ti fie sanatoase amandoua, si Laura, si fratioara" si sa va bucurati de ele!