Mirajul celor 2 liniute

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Imi vine sa va pup pe toate -tare dragi imi sunteti cand vad ca imi raspundeti pozitiv! Orice ar fi, va tin pumnii la Toate sa va ajute Domnul sa aveti ce va doriti cel mai mult!

Coco

Mergi la inceput

Draga fetelor, Draga Elenutza,
nu am mai avut rabdare si cum am ajuns acasa mia-m facut testul 'One Step' (cum ai zis tu ca se vedea bine) de 20.000 lei si, groaznic, a iesit o singura liniuta.
Sunt asa suparata, nici macar nu pot plange. Pur si simplu sunt impietrita. Mi-am pus sperante degeaba. Si in mod sigur, sanse sa fie eronat testul sunt nule. .

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenutza spune:

coco, nu intra in panica.eu am facut 3 teste si toate au fost pozitive si tot nu-mi vine sa cred.la a cata zi de intarziere esti?
pupici

Mergi la inceput

coco, am uitat sa-ti spun, in primele minute a fost o singura liniuta si l-am pus dezamagita la cos.peste ceva timp cand am fost la buda mi-am adus aminte de test si m-am mai uitat o data la el,erau 2 linute;abea atunci mi-am luat si pe celelalte 2 teste.

Mergi la inceput

Nu, nu am nici o sansa luna asta, eu m-am uitat si mai tarziu si nu a aparut.Sunt in a 2-a zi de intarziere, dar pe test scria ca se foloseste la 7 zile de la conceptie...asta e!
Ma bucur ca tie ti-au iesit toate pozitive, sa fii sanatoasa si tu si , e mai nasol cand ai sperante si ti se naruie!

Coco

Mergi la inceput

ai perfecta dreptate, cunosc sentimentul.eu sunt la a 4 zi de intarziere si sper sa nu am vreo surpriza neplacuta.
Te pupic

Mergi la inceput

Fetelor eu de luni sunt in concediu de odihna asa ca, va doresc numai bine si mult succes in ceea ce faceti.
Sa se implineasca tot ce va doriti cel mai mult.

Mergi la inceput

Concediu placut! Ai grija de tine si de , sa nu faci ceva sa-ti dauneze (nu stiu- plaja, mare). Habar n-am!pupici,

Coco

Mergi la inceput

Draga fetelor,
revin cu o noutate: ma gandesc sa postez chestia asta pt. hystory, cand o mai cauta cineva acest SB.
Va povesteam: primul tets de sarcina: Barza, a 2-a liniuta roz. Seara, eram nerabdatoare, citind si mesajele celorlalte fete, mi-am luat ONE Step si mi-a aparut clar o linuta: dezamagire, sperante desarte.
Dupa 2 zile, ca tot imi intarzie ciclul, imi fac dimineata testul Narcis (care ambaleaza tot un test One Step)imi apare cea- de-a 2-a liniuta aproape la fel de colorata ca si prima (nu identic). Ma sperie ca se poate: merg la dr. la consultatie-ii povestesc , zice sa nu fie o extrauterina, ma consulta, dar, surpriza: este sarcina normala!!Sper ca nu a gresit: sunt in 2 saptamani, probabil. Sunt asa fericita, fericire pe care v-o doresc tuturor.
Am intrat in detalii pt. ca poate vor mai cauta si alte fete chestia asta pe Internet (eu una nu am gasit nimic postat cu eroare test sarcina). Deci exista si erori ale testelor de sarcina.

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

FELICITARI COCO SI CELORLALTE GRAVIDUTZE

SARCINA USOARA SI BEBEI SANATOSI

Melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput