Mirajul celor 2 liniute
Raspunsuri - Pagina 4
elenutza spune:
Primul a fost One-step si se vedea clar a doua liniuta, iar cel Barza mai slab dar perfect vizibila.
Vad ca am si o stare proasta dar poate fi si autosugestia....
Caitlin spune:
Intr-adevar din cate stiu nu conteaza intensitatea culorii. Daca sunt 2 liniute e clar.
Felicitari.
De-abia astept sa vad si eu cele 2 liniute.
coco spune:
Mai fetelor, ma chinui de 2 ani sa fac un -trebuie sa merg acum la perfuzii la Giulesti(a7-a zi de ciclu). Asa ca eu sunt pesimista si nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat minunea.
Dar sa stiti ca eu cred in miracole. Luna trecuta au fost Moastele Sf. Anton de Padova la mine in localitate si le-am atins. Sa fie autosugestia la ce-am vazut? (Apropos, e un test Barza...). Dr. poate vedea ceva sau e prea devreme?!
Coco
GeorgianaI spune:
Coco draga, mai bine ia legatura cu dr tau, spune-i cum ti-a iesit testul de sarcina si vezi ce hotaraste. Nu te apuca de instilatii pana nu stii sigur daca esti graviduta, parerea mea, ca sa nu faci vreo prostie. Sau, mergi si fa-ti un test de sarcina din sange, ca eu stiu ca sunt cele mai sigure, sau din urina.
coco spune:
La dr. nu e prea devreme?
La mine in provincie nu cred ca se fac teste de sange,nu am auzit!
Coco
Caitlin spune:
eu cred ca trebuie sa mai astepti putin dar sa fii optimista pentru ca sansele sunt f mari sa fii graviduta
eu am facut mai multe teste si cand nu era nimic iesea f clar o singura liniuta iar cand au iesit doua, chiar daca una mai slab a fost OK
elenutza spune:
fetelor la cand se poate vedea la eco? daca intr-adevar sunt insarcinata as avea 2 sap.si 3 zile, ce ziceti?