Mirajul celor 2 liniute

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Felicitari Aliss! iti doresc ca cele noua luni sa treaca repede si sa aveti un bebe sanatos
Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

FELICITARI sarcina usoara si un bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Felicitari,sarcina usoara si un bb sanatos!!!

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Felicitari ALISS!Sarcina uspara si BB sanatos!
Ma bucur mult pentru voi!
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Initial creeata de Ubi

Povestea mea are un singur mesaj: Daca iti doresti cu adevarat si ai incredere in Dumnezeu, se poate!

Sunt convinsa de asta!

FELICITARI!!!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caitlin spune:

stiam eu ca Dumnezeu face minuni.
ce ma bucur cand vad si oameni optimisti.
eu am pierdut nu de mult o sarcina, dar am trecut peste perioada critica si acum sunt convinsa ca nu peste mult timp o sa ne dea Domnu un bebe fain fain pe care acim ni-l dorim si mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenutza spune:

Buna fetelor!
Am si eu 1 an si jumatatate de cand astept o minune. Ieri incepusem sa calculez cand trebuie sa-mi vina rusii cand, constat ca eram la a 31 zi...stupoare. Am alergat la farmacie si mi-am facut un test-2 liniute, al 2-lea- 2 liniunte...nu mai stiam ce sa fac asa ca, am mai luat unul pt.dimineata si la fel-2 liniute.Imi doresc nespus sa fie adevarat.
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Felicitari fetelor, sunt bucuroasa pt. voi.
Am nevoie de ajutorul vostru: la mine a intarziat cu 1 zi si imediat (parca-s nebuna...) mi-amj facut testul de dimineata: a 2-a liniuta e un roz slab, dupa 4 minute, si un roz mai accentuat dupa 15 min (deci eroare?).
Voi care ati reusit, please spuneti-mi: au aceesi culoare cele 2 liniute? Am vre-o sansa?!

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi spune:

Ca si voi, sunt in aceeasi situatie. Ieri am facut doua teste clue femina care au fost pozitive si azi dimineata am facut unul Barza care este la fel. Cele doua liniute nu sunt la fel de accentuate. Nu imi vine sa cred! Poveste noastra dureaza de 8 ani, de cand ne chinuim sa facem un bb aceste sunt primele teste de sarcina din viata mea. Poate reusiti sa vedeti ce scriam acum putin timp la Spermograma- rezultate diferite. Va doresc la toate numai bine si Dumnezeu sa va ajute sa deveniti mamici! Nimic nu este fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mai fetelor voi ma inbolnaviti!
Toate trei sunteti gravide,nu incape indoiala,coco,elenutza,cipi,felicitari dragele mele.sa aveti sarcina usoara si sanatos.

Mergi la inceput