Mirajul celor 2 liniute

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

FELICITARI sanatate tie si bblului tau din burtica, sarcina usoara si nastere la fel! Sa dea Bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toate, chiar daca eu sunt un pic mai pacatoasa ca tine,sper sa ma ierte Dumnezeu ca tare imi doresc un bb!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Felicitari,Ubi!
Toate cele bune tie si lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Felicitari!!!!!

Sa ai parte de un bebe sanatos, frumos si destept!!!!!

Sa nu ne uiti si sa ne tii si noua pumnii sa te ajungem din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

m-a emotionat povestea ta! sa fiti fericiti si sa ai un bebe sanatos si frumos!

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Va multumesc de urari.
Nu am sa uit niciodata ca am plecat din randurile voastre si am sa va tin pumnii la toate.
Sigur o sa reusiti!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Bravo Cristina!!!!!!!
Sa ai o sarcina frumoasa si un BB sanatos, destept si frumos.
Sa fii o fericita !!!!!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Felicitari, Cristina ! Sanatate si sarcina usoara !

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

Felicitari Cristina!!! Sarcina usoara!!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Felicitari Cristina!
Nici eu nu am uitat momentul testului pozitiv, si de multe ori ii spun fiului meu ca un alint "la inceput ai fost doua liniute!"
Sa ai grija mare de tine de acum incolo! Vietisoara din tine are nevoie de toata atentia ta.

Rodica si Stefan Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALISS spune:

Cele doua liniute s-au aratat si pentru noi dupa 1 an si jumatate de straduinte si sperante , atunci cand am lasat deoparte incrancenarea si indirjirea in incercarea de a avea un copilas. Dupa o lunga perioada in care traiam cu un singur gand - acela de a avea un bebelus - acum eram in perioada in care incercam sa ma conving ca in viata mai conteaza si altceva . Chiar daca traim in suflet cu aceasta mare dorinta, care devine mai importanta decat orice , exista si alte lucruri in jurul nostru de care merita sa ne bucuram si pe care nu trebuie sa le lasam sa treaca pe langa noi, in timp ce asteptam sa ni se intample Marea Minune. Astfel ,am schimbat planul de bataie, am hotarat ca noi trebuie sa facem tot ce este omeneste posibil : sa prestam atunci cand trebuie , cu sau fara chef, sa stau cu picioarele pe pereti , sa ne rugam , iar Dumnezeu ne va da ceea ce ne dorim atunci cand va considera EL ca trebuie. Mie mi-a facut mult rau incrancenarea pe care am avut-o in urmarirea" obiectivului ".Am crezut la inceput ca daca fac asa cum scrie la carte , SIGUR se intampla. Dar incet incet am inteles ca nimic nu e sigur, si chiar daca medical toate pareau OK, nu se intampa nici luna urmatoare. Si apoi o luam de la inceput cu alte sperante, gandindu-ma mereu ce nu a fost OK luna trecuta, si ce ar trebui schmbat. In timpul asta studiam zilnic tot ce aparea pe forum , sa fiu bine informata , sa nu scap nimic. Si apoi am aflat pe pielea mea ca nu este suficient ca noi sa facem totul d.p.d.v tehnic , ca viata nu este matematica , ca nu putem programa totul si ca lucrurile nu se intampla doar pentru ca atunci vrem noi. Eu cred ca in viata nimic nu este intamplator si Dumnezeu are grija de noi toti, si ne da ceea ce ne dorim atunci cand EL considara ca suntem pregatiti..
Nimic nu poate descrie ce am simtit cand am vazut cele doua liniute… care s-au aratat atunci cand nu credeam ca asta ar putea fi Testul Pozitiv, cel la care tot am visat . Avand o intarziere de cateva zile ( pe care mi-am explicat-o prin faptul ca am fost la mare ), am cumparat , fara sa trag nici o speranta, un test , pe care nu m-am grabit sa-l fac ( mi-a fost groza de un alt test cu o liniuta). Intamplarea a facut sa caute sotul meu ceva in geanta mea si sa dea peste el si n-am mai avut nici o scapare, m-a pus sa-l fac atunci, imediat. I-am "furnizat" proba iar el s-a ocupat de restul ( a fost prima data cand a facut asa ceva ) dupa care s-a intamplat MINUNEA si de atunci plutim in al noualea cer . Pentru siguranta, ziua urmatoare am mai cumparat un alt test, de la un alt producator . Desi stiam ca nu poate gresi testul, ne-am linistit doar cand l-am vazut si pe al doilea.
Acum cele doua teste sunt " trofeele " noastre, prima dovada concreta a minunii care ni s-a intamplat si stau la loc de cinste in casa , ca sa le putem vedea din orice loc , Stau cu ele in mana minute in sir,spre distractia sotului meu, fascinata pur si simplu de cele doua liniute.
In legatura cu discutiile despre branca ursului de pe forum , as mai scrie ca eu am luat tincura din luna februarie , in fiecare luna ,din ziua a 4-a pana dupa ovulatie si cred ca a contribuit si asta la ce s-a intamplat.Iar minunea s-a intamplat in luna in care ar fi trebuit sa incep tratamentul de stimulare cu Clostylbegyt+ Pregnil + Utrogestan. In prima zi de ciclu mi le-am cumparat pe toate, pentru intraga luna, dar pana am ajuns cu ele acasa , pe drum am hotarat ca nu o sa stea Pamantul in loc daca nu le i-au in luna asta si le aman pe luna viitoare , deoarece sotul urma sa aiba un program foarte stresant si numai stresat nu trebuia sa fie. Asa a fost sa fie…

Mergi la inceput