Cum ati nascut?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulaa spune:

Desi a fost prima nastere, am stiut cu doua zile inainte ca ziua cea mare e aproape. Am incercat sa iau legatura cu doctorul meu in 27 februarie deoarece eram speriata si burtica mea coborise vizibil in acea zi (eram cu 3 cm mai groasa in partea de jos. Dr.Radu (sibiu)nu a vrut insa sa ma primeasca in cabinetul lui _ desi l-am rugat insistent prin telefon (eram deja in parterul spitalului) atat eu cat si doamna de la biroul internari_ pe motiv ca el nu m-a chemat si ca daca nu am contractii sa il caut la cabinetul particular. Am plecat acasa plangand; am inteles ca pe acest om nu ma pot baza. Asa a si fost ! In 1 Martie mi s-au rupt membranele si abia apoi au inceput contractiile;de la inceput din cinci in cinci minute iar dupa o ora aproape ca nu mai incetau; a fost un travaliu cumplit, nu mai aveam aer ca sa respir iar copilul il simteam rasucindu-se. Dupa 4 ore a venit si Dr.Radu (cu interventii, bineinteles), am intrat in sala de nastere unde din cauza oboseli nu am mai putut sa fac fata nasterii. Copilul meu coborise in bazinul inferior unde a ramas blocat timp de o ora. Nu pot sa descriu acea ingrozitoare durere. O ora a durat acest cosmar,apoi s-a nascut Tudor, cu clavicula rupta si cu o bosa uriasa de sange(un hematom cat capul care s-a retras in trei luni). Eu m-am straduit cat am putut desi eram convinsa ca nu o sa apuc sa il vad vreodata. Vasele de sange mi s-au spart, si aveam globii oculari inundati de sange; pana in talie eram vanata si am ramas si cu hemoroizi pana in ziua de astazi. Dupa nastere am suferit un soc termic, imi clantaneau dintii in gura iar picioarele si trunchiul imi zvacneau de parca nu erau ale mele. Doua zile nu am putut sa ma ridic sa imi vad copilul.Nu cred ca as mai avea curajul sa nasc vreodata normal, dar nici nu pot sa incurajez pe altele la cezariana. Cred ca fiecare nastere e unica si e diferita . A mea asa a fost sa fie; cred ca acesta e pretul pentru un copil atat de frumos si doesebit precum este Tudor al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Natural cu nastere indusa la 41 sapt!(bb ioncapatanat care nu vroia sa vina in lume asa devreme!)
Daca va mai fi o a doua nastere va fi tot naturala!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaby350 spune:

Eu am nascut primul copil,pe Daniel foarte repede.La 2dimineata m-au apucat durerile si la ora 4 am nascut.Insa gemenii Cosmina si Cristian s-au nascut dupa 12 ore de travaliu.Ultimele 3 ore fiind ingrozitoare.Fetita a iesit cu capul, insa baiatul a venit cu fundul si a fost mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

Roisin si Ionela,cat a durat travaliul la voi?Ma intereseaza fiindca s-ar putea sa nasc si eu indus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula31 spune:

Paulaa,nu l-ai luat la bataie pe nenorocitul ala de "doctor"?Cred ca as fi fost in stare sa-l omor,auzi sa iasa copilul cu asa probleme din cauza unui astfel de cretin!!Offf,i-as da afara in suturi pe astfel de medici!Iti doresc multa sanatate,tie si puiului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

normal, cu nastere indusa la 42 de saptamani, travaliu foarteeee greu si dureros...data viitoare aleg nastere normala cu epidurala.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza spune:

Eu am nascut prin cezariana pentru ca asa am dorit.Nu imi pare rau pentru alegerea facuta.si data viitoare , daca va mai fi, voi alege tot aceasta cale.
Danutza & Raina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nastere normala cu epidurala si as mai face si zece copii asa! Parol!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adididi spune:

Eu am nascut natural fara cezariana ambii copii si va spun din experienta ca totul se uita. Nu neg, poate cu epidurala e mai bine dar eu nu am incercat.

Moni, mami lui adi si didi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Nastere vaginala cu epidurala.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni


Mergi la inceput