Oreion- Regim alimentar?

Oreion- Regim alimentar? | Autor: Aniela

Link direct la acest mesaj

Am deschis acest subiect si la "Parintii intreaba...", dar am citit subiectul "Help Oreion" si va intreb pe voi cele care ati avut copiii bolnavi de oreion , ce le-ati dat sa manance?
Carry, multumesc pentru raspuns. Astept si celelalte mamici sa-mi raspunda.
Fiica mea de 3 zile nu a manancat decat un castronel de supa la pranz si o banana seara. Ce a-si putea sa-i dau?
Medicul ne-a spus: fara Dulciuri si Carne(?)
Copiii vostrii au stat in casa 14 zile?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Aniela, noi tocmai am scapat. Medicul nostru nu ne-a dat interdictie la carne slaba. Alimentele interzise au fost dulciurile, fainoasele, inclusiv prea multi cartofi, grasimile animale.

Oricum copilul nu poate sa manance, cel putin in faza acuta, dureroasa. Stefan nu putea sa inghita aproape nimic. Daca are norocul sa nu fie bilateral, adica sa se inflameze doar intr-o parte, poate scapati din casa mai repede de 14 zile. Ideea e sa nu faca efort timp de doua saptamani.

Sper ca nu am omis nimc. Sa va faceti cat mai repede bine si fara prea mari pierderi in greutate!

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniela spune:

Descantec, multumesc pentru raspuns. Este a 5-a zi si nu vrea sa manance mai nimic. Cu dieta este mai greu pentru ca ea este "certata" cu legumele. Orezul, pastele, cartofii sunt alimentele de baza.
Deocamdata este inflamata doar intr-o parte. Ea este o pustoica foarte activa iar aceasta inactivitate o termina si pe ea si pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Aniela, Stefan a supravietut cu lactate. Iaurt si lapte cat cuprinde. Si ii mai dadeam uneori si cereale, dar nu dulci. Si carnita: in supa, friptura, sendvici. Peste de cateva ori.

El si-a mai umplut timpul cu desene animate (ne-a innebunit:))), calculator, ii citeam o gramada, desenat.

D.

Mergi la inceput