Atentie cu testele de ovulatie pentru ca nu sunt foarte precise!
Sunt destul de scumpe si mai bine eco ca tot cam acolo iesiti si e sigur.
Eu am LH-ul mare pentru ca am ovare usor micropolichistice si toate testele de ovulatie imi ieseau pozitive mai ales dupa ziua a 10-a si eu aveam ovulatie in ziua 21-22
.
Deci mare atentie!
ASI
Asa cum a spus si Asi, testele de ovulatie nu trebuie folosite de persoanele cu dezechilibre hormonale sau de cele ce urmeaza tratamente hormonale.
postat de Medeea76
Trimis la - 14/07/2004 : 18:20:40
--------------------------------------------------------------------------------
Fetele, spuneti-mi, daca fac un test de ovulatie a doua zi dupa ovulatie, se vede in vreun fel ca am avut? Sau e obligatoriu sa-l fac inainte cu cateva zile, pana in ziua ovulatiei (inclusiv) si apoi nu se mai vede nimic? Va rog eu, raspundeti-mi repede, daca puteti.
Medeea
Dupa cateva zile de la ovulatie, chiar si dupa cateva ore de ovulatie nu se mai vede nimic. Testele de ovulatie masoara varful de LH, ce are loc cu cateva ore inainte de ovulatie, la majoritatea femeilor se spune cu 30 ore inainte. Dupa acest moment LH -ul scade.
Atenie: testele de ovulatie se fac la pranz, pentru ca LH-ul sa aiba timp sa ajunga si in urina, deoarece cresterea in sange are loc, de regula, dimineata.