Teste de ovulatie

Teste de ovulatie | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Stie cineva de unde se pot lua aceste teste?Stiu ca se facea comanda!

Le-a folosit cineva?

Gabi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Gabid,teste de ovulatie se gasesc la majoritatea farmaciilor,si cu siguranta la Help Net.Eu am cumparat acum citeva luni de la o farmacie oarecare si a costat 105 000 bucata.Arata ca un test de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

La Help Net se gasesc acele teste si se numesc "Fertil Test".
Insa sa stii ca trebuie sa le cumperi din timp pentru ca daca lasi achizitionarea lor in ultimul moment risti sa nu le gasesti.
Te pup, Kita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Se gasesc si la SensiBlu eu am luat saptamana trecuta si costa 71000lei.Mult succes.

cecilia

Mergi la inceput

Ceci, spune-ne si noua daca ai folosit testele de la Sensi. La fel ca cele de la HelpNet, arata ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 40 de Ore?
A1 si inca ceva. Banuiesc ca acestea sunt sub forma de betigase, dar am auzit ca mai sunt si unelesub forma de String. Stiti ceva de acestea, sunt mai bune?
kita

Mergi la inceput

Ceci, spune-ne si noua daca ai folosit testele de la Sensi. La fel ca cele de la HelpNet, arata ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 40 de Ore?
A1 si inca ceva. Banuiesc ca acestea sunt sub forma de betigase, dar am auzit ca mai sunt si unelesub forma de String. Stiti ceva de acestea, sunt mai bune?
kita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

postat de medeea76

Trimis la - 09/06/2004 : 15:35:28
--------------------------------------------------------------------------------

Pentru fetele care cautau teste de ovulatie: am gasit la Help Net din Drumul Taberei, in capatul strazii Sibiu - usor de ajuns. Mie nu-mi folosesc, pentru ca as avea nevoie de cateva zeci, pana sa am ovulatie, dar poate va ajuta voua.

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumesc mult!Daca sunt si la Sensiblu e OK.O sa-mi iau si eu luna aceasta!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Fetelor stie cineva sa ma lamuresca daca dintre cele 2 linii de pe testul de ovulatie una este mai slab conturata decat cealalta are loc sau nu ovulatia?Multumesc anticipat.Va pup si astept vesti,Cecilia.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, cum ati folosit testul de ovulatie? Eu am reusit sa achizitionez 2 teste dar fara instructiuni. Am vazut pe cutie cit trebuie intodus betigasul in vasul cu ..... dar nu stiu cit trebuie tinut - cite secunde? Poate ma lamuriti si pe mine.
Si alta intrebare: de la aparitia mucusului cervical cam de cind ar trebui sa incep sa folosesc testele?
Poate puteti sa imi dati mai multe amanunte despre ele.
LilianaM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna, MRL!
In legatura cu testele de ovulatie: acestea se fac in jurul pranzului pentru ca LH-ul creste dimineata si sa aiba timp sa ajunga in urina. Data de la care incepi testele de ovulatie este in functie de lungimea cilcului tau. Spre exemplu: daca durata cilcului este de 28 zile, incepi testarea din ziua 12. 29 zile-ziua 13; 30 zile - ziua 14 s.a.m.d. Ovulatia se produce in maxim 40 de ore de la aparitia a doua liniute la fel de pronuntate. Daca a 2-a liniuta e stearsa e negativ. S-ar putea sa nu-ti ajunga 2 teste. Mie imi trebuie cam 4 teste, iar prima data am folosit 6. Daca stii cu ~ ziua ovulatiei s-ar putea sa-ti ajunga.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.

Mergi la inceput