Ovarele polichistice pot da Sindrom Premenstrual

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Cecilia,
nu cred ca exista legatura intre SPM si ovare polichistice! Mai mult de jumatate de femei se confrunta cu SPM si sunt absolut ok! Bineinteles SPM difera de la femeie la femeie! Prietena mea are dureri de cap si stari de nervozitate inainte de ciclu cu o saptamana, in schimb la mine se manifesta prin faptul ca mi se maresc sanii (aproape dublii spre satisfactia sotului) si ma dor cam cu 7-9 zile inainte de ciclu! Amandoua suntem ok, avem ovulatie dar SPM este diferit! Sper ca te-am mai linistit! oricum, un control la doctor nu strica si il poti chiar intreba!

melania

PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Fetelor, si eu am fost diagnosticata cu ovare polichistice. Poate imi spuneti si mie unde s-a mai discutat despre asta, ca sunt interesata. In legatura cu SPM nu cred ca tine de ovare polichistice, eu nu am avut niciodata asa ceva in schimb o prietena are si nu are nici o alta problema.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Eu am avut de cind ma stiu SPM si nu am crezut ca e vreo problema!Chiar este?Exista vreun medicament care sa ma faca sa ma simt mai bine?Va multumesc.

sheherezada

Mergi la inceput