Bebelusi de ian-feb 2004 (18)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Fasolica este teci....si fff buna. Babee cand am sa pap am sa ma gandesc si la tine, da? Si eu am mancat de toate mai putin fasole, linte uscata...

Cu capsuni la bb eu zic sa nu...pana la 1 an stiam. Acum stau cu Matei in bratic si asa scriu, ca altfel . \asteptam sa pape la 18,30 si iesim pe afara. Cu toate ca sunt obositoare imi fac mare placere...mai ales ca stiu ca ii fac si lui bine .

Voi ce fel de ceai le dati la bebei? Cat si cand ?

Matei se uita f atent la tastatura....

Va pupacim pe toti

Andra mamica lui Matei (6.02.2004) si Andrei (18.09.1999)

Mergi la inceput

buli - eu am papat salata de varza noua...si a fost OK !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Ne-a prins o ploaie afara, brrrr. Eu am ajuns fleasca, Alexandra bine mersi adormita in carucior.

In rest lucrurile par sa se fi linistit cu mancarea. Sper!

Pupici. Noapte buna.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani prichideilor ERICA BUBU MATEI ANDREI IULIA

Ne-am clatit si noi ochii cu pozele.....super......Bubu e un scumpel...iar de Erica ce sa mai zic o minunatie de fetita...Sa va traiasca!!!!

Si noi am fost azi pe plaja si i-am pus costumu de baie.....scmpica foc toata lumea se uita la ea...i-am facut si o baita scurta in mare si se pare ca ia placut ca tot ar mai fi vrut sa stea sa se balaceasca
La noi ca si la Saphir au venit caldurile inferale azi au fost 34 de grade...si bineinteles ca am ajuns pe plaja cu ea dupa 5 ....

Si ca tot veni vorba de mancare ...eu azi am stricato rau de tot am papat cartofi prajiti cu branza rasa oua si salata ...sa dus naiba regimu meu azi....e nui nimic..de maine intram din nou.....mai am 3kg de dat jos...si voi fi cea mai fericita...

Andruska eu ai dau ceai cam de 3-4 ori pe zi asta ptr ca e ff cald...iti zic mai tarziu ce fel de ceai e ...ca de scrie in greaca si habar nu am...

Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna seara!!
Eu am fost la piata si i-am cumparat cele necesare pentru marea supa!!! Maine incercam si noi, sper!!
Eu zic ca o sa-i dau felul 1 putina zeama de la supa si felul 2 morcovel pasat cu zeama de la supa. Sa vedem cum va reactioana la mancarica adevarata.
Vroiam sa va intreb voi faceti zilnic supa sau se poate si la 2 zile? Daca i-o pun intr-un borcanel inchis ermetic la frigider, o fi bine? Ca la cat manaca el, sa fac in fiecare zi cate o ceasca de supa...dar daca trebuie facem...asta este. Voi cum procedati?
Mi-am facut si eu in seara asta card la Help Net, cu 5 % reducere. Andruska, parca de la tine am auzit, multumesc!!
I-ma luat din Metro o jucarie pentru dentitie umpluta cu silicon , parca ( nu mai stiu ), dar e cam mare o rosie (tomata) cu frunze si costa 130 000 lei. Am vazut insa la farmacie mult mai frumoase si mai ieftine , in jur de 60 000 si mult mai dragute.V-am spus ca sa stiti si voi daca vreti sa-i luati sa nu va grabiti din Metro!
Va pup si va dorim o seara frumoasa!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Si pe noi ne-a prins ploaia pe afara si ne-am adapostit pe la patiserie, unde am degustat un strudel cu visine ...ma consolez ca nu mai pap painica si atunci mai mananc un dulce din cand in cand...adica in fiecare zi .

Nu stiu ce sa ma fac cu dulciurile astea ?? Ceva sugestii ca reclamatii am eu destule ?

Astazi l-am dat prima data pe Matei cu CALGEL si a functionat pe moment adica a adormit ca nu putea din cauza durerii . Oricum intentionez sa nu abuzez...

Am terminat si papa asa ca maine sunt linistita adica tb sa calc si sa .

Pe la 22,30 tb sa papam si dupa aceea SPER la un .

Va pupam si o seara cat mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fetele, daca voi ziceti ca ati mincat de toate si n-au avut puii nimic, am sa incerc si eu o mincare de mazare ca mor de pofta.

Monica, eu supa o fac in fiecare zi. in carti spune ca poti s-o pastrezi la frigi o zi, da' cica s-o racesti in frigider sau congelator.

Anca si bebitza Matei (data nasterii - 1 ianuarie 2004)

http://community.webshots.com/user/ancutza124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna seara si din partea nostra.
Noi nu facem mare lucru, ne jucam, papam si stam ascunsi de soare in casa si numai seara pe la 19 iesim afara. A fost si astazi foarte cald, de l-am lasat pe Amos numai in maiou si chilotel, pt ca "mieuna" de caldura.
Fetelor, eu stiu ca nu se da la BB capsuni sau kiwi si in general fructe cu samburi mici, pentru ca au factor alergogenic, din cauza semintelor.
Voi, faceti cum doriti.
Legat de ceai, Amos bea de la 4 saptamani ceai de chimen si anason si mai nou i-am luat un ceai tot special pentru bebelusi, ceai de "fennel". Habar nu am ce e in limba romana asta, dar in engleza asta e numele.
Asta seara am iesit cu baietii mei afara si cum am mania cumparaturilor, nu m-am putut abtine sa nu le cumpar, celui mare, adica tati, tricouri si celui mic 2 costumase de la Fila, pentru ca am prins o super reducere si hainutele pentru BBi sunt superbe.
Acum, puiul e imbaiat, se joaca in patul nostru, asteapta sa manance mami si sa pape si el, poate doarme devreme.
Eu fetelor, ma plang ca slabesc, am ajuns la kg de dinainte de sarcina. Spuneti-mi si mie ce mancati voi de va ingrasati, ca eu una am 3 mese consistente pe zi...si nimik
Va pupam si o seara linistita.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
http://community.webshots.com/user/ClimAmos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adina, nu esti draga nebuan ca scoti copilul afara.ce, eu daca-l scot sunt?Ii pun acoperisul de polaie(o cortina speciala, cum sa-i zic?) si la plimbare.Ma inarmez si eu cu o umbrela si asta e.Lui Bubu ii place tare mult cand ploua, intai sta si se uita si apoi trage pe dreapta.
Saphir, la noi se cheama fenchel tee(fennel-ul tau) in ro am uitat si eu cum se spune.Ala e mai mult pentru colici.Bubu bea de musetel si de-asta mai rar, acum sa termin borcanelul.Ii dau sa bea ceai dupa fiecare masa, si-si ia cat vrea.Mai nou vad ca nu mai bea prea mult de cand are si suc de fructe, dar media e cam 70 ml/masa.Acum am ajuns sa papam asa:
7-240 ml lapte si 70 ml ceai
10-170 ml suc fructe(baza e marul, pun si portocala, para,piersica, astazi a papat si banana cu mar)
13-130 piure de morcov de la boranel indoit cu inca 50 ml apa(am avut probleme cu constipatia sambata si indoi cu multa apa)
16:30-240 ml lapte si 100 ml ceai
20-240 ml lapte si cam 30 ml ceai

Peste cateva zile ii introduc si caisa la fructe, avem probleme cu supa, nu o accepta sub nici o forma.Mai stau putin si apoi incerc iarasi.Cu lingurita nu papa decat suc de fructe, piure nici vorba.La fel, mai asteptam apoi reincercam.
Fug la nani.Pupici si nani bun voua!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html
Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Mamaaaaaa, ce mult papa Philip!!!!! Mie mi se pare ca papa mult auzi 240 ml lapte + 100 ml ceai! Eu nu stiu cat papa Albert ca el suge tzitzi si nu e gradata cum zicea cineva dintre voi , asa ca nu stim cat o fi acolo. Cate kg are grasunelu'?
Noapte buna!!!

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput