UN NOU INCEPUT
Vreau sa va spun ca imi place de cineva,o persoana deosebita,dar stiti ca inceputul este greu,si imi este teama,nu vreau sa gresesc din nou.Vreau ca de data asta sa fie ceva frumos si romantic.el deocamdata nu mi-a marturisit nimic,dar o va face cat de curand.Ce sa fac?ce sa-i raspund?tipul ghiar imi place,dar nu vreau sa sufar din nou.Imi este frica.Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat?!Mi-ar fi de folos.
Sakamoto
Raspunsuri
lorelei_19 spune:
Arisa, din toate postarile tale am inteles ca ai suferit extrem din pricina unui barbat. Acum in sfarsit a aparut altcineva care te atrage si caruia simti ca-i placi. Sfatul meu e sa nu ratezi ocazia, fii bineinteles cu ochii in patru, dar stii cum se spune: cui pe cui se scoate. O rana din dragoste o vindeci cu o noua dragoste. Ai grija, deschide bine ochii, dar nici nu-i arata ca esti neincrezatoate, toate indoielile pastreaza-le pentru tine. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti gasesti pacea sufleteasca si sa fii fericita!
Ana
Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm
louisea spune:
chiar daca uneori am vrea sa generalizam nu toti barbatii sunt niste porci..
poate merita o sansa si tu bineinteles meriti sansa de a fi fericita..
nu te grabi, respecta acei "pasi de cunoastere" intr-o relatie..
sa fi fericita!!!
infofun spune:
ESTE foarte adevarat ca " cui pe cui se scoate" insa nu te grabi, sa ai rabdare sa-l cunosti, sa iesiti impreuna, sa aflii cat mai multe despre el-e foarte important- insa nu-i arata neincrederea ta, fii mai rezervata! Si nu-ti face sperante mari de la inceput i-au ca pe o distractie, mai tarziu vei vedea. Nu gandi cu inima de la inceput, ai sa ai timp pentru asta daca tipul o sa merite!
Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!
http://community.webshots.com/user/GabrielaHope
(folositi marime normala la vizualizare)
ionela-roxana spune:
Felicitari!
Cum au spus si fetele , nu are rost sa te inchizi in carapace.
Iesiti impreuna , vedeti cum merge, poate ajungeti si la o ,cine stie!Suntem multe fete aici pe forum care avem soti extraordinari , deci exista si barbati care merita tot ce poti face e sa-i gasesti!
Eu spun sa dai o sansa acestei posibile relatii si sa ne mai spui cum merg lucrurile!
Ione`
http://photos.yahoo.com/saracutionela
furni spune:
Ia-o usor, nu te lasa dusa de "teama de singuratate" care te macina acut. Sa nu cazi din lac in put. Mult succes. Va pup.
ralualexandrei spune:
Ma bucur pt tine insa si eu cred ca trebuie sa o iei usor si sa nu-ti faci prea multe iluzii la inceput.Ai rabdare sa-l cunosti insa nu-ti arata neincrederea fiindca ai putea sa-l ranesti si el sa nu merite asta.Iti tin pumnii.
andrei
florenit spune:
Bucura-te de el! Daca va faceti viata frumoasa unul altuia de ce sa ratezi ocazia? Da-i o sansa, altfel n-ai cum sa afli daca sunteti facuti unul pentru celalalt. Si alternativa care ar fi? Sa zici "pas" si sa ratezi niste clipe frumoase? Ar fi mare pacat!
anis spune:
Ca sa stii cum va fi, va trebii sa risti. Eu zic sa faci cum iti dicteaza sufletul! Meriti sa fii fericita!
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Vianne spune:
Arisa, ma bucur mult pentru tine... Asa cum au zis si celelalte fete, ia-o usor, intalniti-va, povestiti, incearca sa va cunoasteti mai bine si apoi vei vedea... Eu sunt de parere ca pasii mici si bine facuti sunt mai siguri. Hai ca e bine! Tinem pumnii!
Pupici