DURERII INSUPORTABILE

DURERII INSUPORTABILE | Autor: barbye

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare c-am ciudata,doctora mea mi-a spus ca e normal....dar eu nu cred.Inainte de venirea mestrei cu o zi si care tine c-am 3zile am niste dureri de burta insuportabile, parca s-ar rupe ceva acolo, parca ar fi c-a un junghi, dar asta nu e tot ma doare si intestinul gros, parca imi simt tot intestinul acolo,chiar acum am dureri de stau pe scaun in doua.Supozitoare nu pot sa-mi pun pentru ca le dau imediat afara ,pentru ca ma doare mai rau.De cate ori merg la doctora ma bombardeaza cu nolicin, zinat,acum o luna inaintea menstrei mi-a dat ciprolin,diclofenac,metronidazol,20 polidine.Nu stiu ce sa mai fac ca sa nu mai am dureri....Ajutati-ma va rog. MULTUMESC

mirela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Asa a fost intotdeauna? Sau numai de ceva timp incoace? Ai facut o ecografie transvaginala? Ce diagnostic ti-a pus de iti da toate medicamentele alea?
Bea lapte cald sau suc natural de fructe. Durerile normale la ciclu sunt cauzate de spasmele musculare ale uterului, iar aceste bauturi le calmeaza. Mai poti pune pe abdomen o perna electrica, dar nu la puterea maxima, sau o sticla de plastic pe 3/4 plina cu apa fierbinte.
Prima data trebuie aflat de la ce ai durerile, si apoi gasita rezolvarea.
Succes si multa sanatate!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Sa stiti ca aseara am fost la doctora,de abia am ajuns la ea,ma tine-am de gard.Am ajuns la ea, si am asteptat sa iasa persoana care era in cabinetsi i-am spus ca am durerii si i-am spus sa-mi faca un control asa cum sant...si-a inceput sa tipe ca disperata...ce ma deranjezi...vino saptamana viitoare cand esti programata si vedem atunci.I-am cerut analizele ca sa merg la alt doctor ...Si mi-a spus ca nu mi le da pentru ca ea vrea sa le pastreze ca asa e normal.N-a fost asa mereu mai ales ca atata timp cat platesti ar trebui sa se ocupe de tine .Voi ce ma sfatuiti dati-mi si mie un doctor bun.

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Durerile imi trec cand imi pun pe burta sare incalzita. Iar despre diagnostic nu stiu pr reteta scrie anexita....s-au c-am asa ceva

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

In primul rand schimba medicul nici o analiza nu se tine de medic, sa-si noteze rezultatul in fisa sau ce are si buletinele de analiza trebuie sa le pastrezi tu. Daca nu suporti supozitoarele antiinflamatoare, incearca pastile vezi si tu de care iei(diclofenac,piroxicam, paduden,indometacin)...nurofen, la multe persoane isi face efectul antinevralgic,nospa,scobutil,piafen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

In primul rand schimba medicul.
Si eu am dureri la menstruatie, de abia ma ridic din pat. Si tot asa m-i s-a spus ca am anexita. singura perioada cand nu am mai avut nimic, a fost perioada cand am luat anticonceptionale.
La ora actuala, nu mai iau ca sunt aspiranta la bebe, dar imi trece cu o sticla cu apa fierbinte pusa pe burta, sau ca medicatie : No-spa, algocalmin, Nurofen.

Anca
Capul sus, va rasari soarele si pe stada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Caldura are efect vasodilatator. Parerea mea este sa eviti baile fierbinti, patura sau perna electrica in perioada menstruatiei sau acea zi inainte. Pe langa durerile menstruatiei te poti alege si cu sangerari mai abundente( pe mine asa m-a sfatuit medicul ginecolog).
Durerile foarte mari nu sunt normale pt o menstruatie, asa ca fa tu binisor si mergi la alt medic sa gaseti cauza exacta.
Eu am scapat de durerile menstruale in urma cu cativa ani, cand am luat o luna un contraceptiv oral sub forma de tratament pt o mastita. De atunci am avut mestruatia la fix 26-28 de zile, 3-4 zile ca durata si fara dureri. Pt mine a facut minuni, caci venea si la 40-50 de zile, dura intre 7-12 zile iar durerile erau cumplite.
Sanatate multa!
Ana & Ralucuta din burtica

DPN 5 August - Fetita Raluca - Dr. J. Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Cred ca multe dintre noi avem problema asta cu dureri inaintea ciclului [inclusiv eu] simt ca mor de durere in prima zi dar va pot spune ce iau si nu mai am nimic cine suporya supozitoarele este bine isi face efectul mai repede cine nu sa ia medicamente este vorba despre indometaci este foarte bun cred ca ati auzi de acest medicament .vi-l recomand ........

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

indometacin am vrut sa spun dar am mancat o litera scuze.

camy

Mergi la inceput