Invadatorii vietii private

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by PaulaM

Nu stiu de unde ati tras concluzia ca incerc in vre-un fel sa indepartez copilul de tatal lui. I-a spus de miercurea trecuta ca nu se vor vedea duminica si ca ramine pe luni dupa-amiaza,, asa ca chiar nu vad unde e problema!!!! Nu am incercat eu sa schimb programele cuiva.
Nu incerc sa-mi justific faptele; nu vad de ce as face-o!!! Dar e parerea voastra.
Despre partea cu “scuipatul in gura”, ma abtin.
Se pare ca am gresit locul
Toate cele bune si ce va doriti.
P.S. “saraca nevasta parasita” – a fost obisnuita sa fie dependenta de el!!! Sa se dezvete ca e timpul

Ciudata reactie din partea cuiva care a stricat o casnicie! Si asta cu premeditare! Iar titlul subiectului "Invadatorii vietii private"...hmmmmmmmmm....Paula, nu ti-a invadat-o nimeni, ci ai facut-o publica singura. La ce te asteptai, la floricele si pupici? Unde? Pe un forum unde, mai intai de toate, suntem parinti? Si luptam pentru familiile noastre? Singura ti-ai ales drumul asta! Poate ai invatat ceva, totusi!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Si eu la final, dau cu roshii in barbat, ca e un mare nemernic si prost ca nu stie sa le faca fatza cu diplomatie ex-elor, actualelor, viitoarelor (parca trei neveste, sau patru, dar cine le mai tine numarul celor care l-au crezut, iubit ), dar mai ales pentru relatia cu copilul si atitudinea fata de acesta.
Asa ca intreb si eu, da' cu vasectomia cum a ramas ?

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Si inca ceva, Paula. Sincer, mi-e mila de tine! Si stii de ce? Pentru ca va trebui sa-ti pazesti sotul toata viata. Mereu te vei intreba "daca si-a gasit alta? daca are o amanta si ma va lasa pe mine pentru ea?". Doar n-ar fi pentru prima data cand ar face asta, nu? Tot timpul vei avea un sambure de indoiala. Dar asta va fi crucea pe care va trebui s-o porti toata viata ta! Chiar imi pare rau pentru tine!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Un singur lucru am de zis Paula...mare pampalau barbatu asta al vostru. Cat despre tine....ai vazut Harry Potter?..intrai cu succes in gasca Viperinilor..

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Sinteti foarte bune de “dat cu parul”. Multumesc pt grije, dar nu aveti motive de compatimire – stiu f bine ce am ales si nu-mi pare rau nici o clipa.
Nu ma asteptam la incurarjari sau alte lucruri de acest gen.
Sa va fie bine

P.S. De jignit si judecat toti sintem buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogdan65 spune:

Ce de fete rele !
Eu nu cred ca o casnicie poate fi stricata de cineva din exterior si nici in interior nu e de vina o singura parte.
E adevarat ca in cazul lui avind o alta varianta poate a contat dar sa nu arucam cu pietre.
Procentul de divorturi este de cca. 40% si e in crestere.
M-a deranjat expresia cu " scuipatul" - e absolut OK sa iti exprimi o parere dezaprobatoare dar pina aici........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PaulaM

Sinteti foarte bune de “dat cu parul”. Multumesc pt grije, dar nu aveti motive de compatimire – stiu f bine ce am ales si nu-mi pare rau nici o clipa.
Nu ma asteptam la incurarjari sau alte lucruri de acest gen.
Sa va fie bine

P.S. De jignit si judecat toti sintem buni.

Cu placere! Si alta data!
,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Paula draga asa se intampla cand iti deschizi usa vietzii pe internet, pt necunoscutzi.
Sfatul meu e sa te linistesti si pe viitor sa iei aminte.Problemele tale nu le rezolvi in felul asta, ba as putea spune ca-ti faci singura mai mult rau.

Eu iti doresc numai bine si intelepciune, multa intelepciune sa nu-ti faci rau cu mana ta, ca doritori vezi bine sunt destui.

Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Desi nu am fost casatorita, pot spune ca nu as fi mers mai departe intr-o relatie cu un barbat casatorit-si nici macar cu unul logodit!nici macar cu unul imprietenit cu alta femeie! din cauza consecintelor. Desi fac greseli, incerc sa tin cont de sfaturi-cugetari-proverbe si un proverb spune <semeni vint, culegi furtuna>.
Poate ca a-ti cladi o casnicie pe temeiul dragostei pare suficient si romantic, dar nu cind pretul este nefericirea altuia.
Fiind vorba si de un copil la mijloc, e destul de complicat sa rezolvi cit de cit amiabil problema, doarece un copil va avea prioritate si va capta simpatia oamenilor.
Daca Ex-soata era dependenta de sot, trebuie sa ii fie cumplit de greu sa se obisnuiasca singura; as avea mai mare ingaduinta pina cind isi revine si cunoaste pe altcineva. Dar a avea scrupule si mila pt cineva care a pierdut presupune ceva caracter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Mai fetelor, mai fetelor........
As fi facut, as face, ati fi facut, ati face...

Mai fetelor...eu atata stiu ca Paula a cerut ajutorul...nici mie nu mi se pare prea frumos ce facetzi si asta lasand deoparte judecatzile in ceea ce o priveste pe Paula si viatza ei.

Mergi la inceput