Cineva din Sibiu?

Cineva din Sibiu? | Autor: Laura Takacs

Link direct la acest mesaj

Poftiti la o sueta, schimb de impresii, etc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Oltean spune:

Buna Laura,
Sunt din Sibiu si am postat si eu un asemenea subiect.
Sper sa nu fi dezamagita de tacerea asternuta si sa lansezi subiectul.
Tu ai plecat din Sibiu?
Astept cu nerabdare raspunsul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Salut!
Sunt si eu din Sb. M-am nascut la Cluj si acum locuiesc din 2001 in Sibiu - cart Strand. Mi-ar placea si mie sa mai cunosc viitoare sau actuale mamici din Sibiu.

26+ saptamani, DPN 21 Nov

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/orcsarefree/my_photos

Mergi la inceput

Bine-ai venit Daniela.
Felicitari pentru BB din burtica ssi multa sanatate- o nastere usoara - tie si bebelu-lui.
La ce medic ginecolog esti?
In alta, ordine de idei cu te-ai adaptat in Sibiu ?
Mie una mi-a fost cam greu , asta era cam prin 1983.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca Oltean

Bine-ai venit Daniela.
Felicitari pentru BB din burtica ssi multa sanatate- o nastere usoara - tie si bebelu-lui.
La ce medic ginecolog esti?
In alta, ordine de idei cu te-ai adaptat in Sibiu ?
Mie una mi-a fost cam greu , asta era cam prin 1983.

AncaO

Multumesc mult. Sunt la Radu Dumitru.
Mie imi place foarte mult in Sibiu (mai mult decat la Cj), e mult mai linistit orasul, cu mai mult spatiu, parcuri... Asa ca m-am adaptat destul de usor. Tu unde locuiesti?

27+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Daniela draga,
Ma bucur ca te-ai acomodat usor in Sibiu si-ti chiar place.
Eu locuiesc pe srt.Siretului langa Ciresica.
Cum te simti?Duci usor sarcina?
Deduc ca vei avea un/o mic scorpion.
Chiar stii ce este?
Prietena mea a aflat ieri ca are baietel ea dorindu-si fetita
Cand mai ai putitin timp si chef mai scrie-mi despre voi sau daca pot sa te ajut cu ceva...
Nasii mei de cununie locuiesc in Cluj.
Ai grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Sa nu-mi ziceti ca numai noi de pe forumul asta suntem din Sibiu! Mai stiu cel putin doua forumiste, dar care nu ne-au onorat cu prezenta.

Daniela zici ca-ti place SIbiul mai mult decat Clujul? La mine era invers, desi in Cluj am fost doar in vizita. Poate ca s-o mai fiis chimbat Sibiul de cand am plecat, dar inainte era destul de amarat.

Anca tu de pe unde esti, ai terminat liceul la Sibiu? Ciresica nu e in Hipodrom? Eu am locuit pe langa biserica de pe Stefan cel Mare.

Un dr bun, de care v-am mai spus, cred, e Radu Chicea, maica-mea merge la el si e multumita. Am mai auzit si din alte parti ca e bun (cineva care a lucrat cu el).

Mergi la inceput

Si mie-mi place mai mult Clujul, e intradevar mai evoluat - mai emancipat decat Sibiul.
Dar daca Dana si-a gasit iubirea aici (presupun) e normal sa-i placa.Nu?
Da Ciresica este in cart.Hipodrom dar nu stiu care Hipodrom.
Locuiesc la et.X cu vedere spre cimitir, blocul meu e chiar la iesire spre Cisnadie.Imi place,am foarte mult soare iar plantele mele de apartament se dezvolta nemaipomenit.
Despre dr.Radu Chicea nu stiu ce sa spun intradevar si eu am auzit din multe parti ca e ft.bun dar...
Exista totusi un dar..., si anume pe 10 aug am fost la el la cabinet la clinica Polisano si dupa 3 ore si jumi de asteptare am plecat tot asa cum mersesem, ca sa nu spun ca am intrat..... si am iesit ........
Ma aflu dupa a doua sarcina pierduta ultima fiind in luna mai a.c.
Pot spune ca ``m-a incurajat`` spunandu-mi ca 20% din femei pierd sarcina si sa nu ma sperii decat dupa a 4 a sarcina pierduta.
La insistentele mele mi-a prescris inca doua analize pe care ce-i drept altii n-au vrut sa le prescrie.Este vorba despre listeria si citomegalovirus.Deocamdata nu le-am facut deoarece sunt destul de scumpe si voi incerca sa aflu daca nu le pot face cumva compensat.
Despre prima mi-a spus ca e vindecabila cu antibiotice dar cea de a doua nu .Cam asta e cu ultima mea vizita la nenea doctor.
Intradevar el era in prima zi de dupa concediu si probabil deasta era asa ocupat dar pe timpul discutiei care nu a durat mai mult de 10`am fost intrerupti de doua daca nu chiar de trei ori de colegul si seful lui care venea sa-i ceara parerea.De aici concluzia ca e bun.
Asa ca nu m-am ales cu cine stie ce si asta pe banii mei.
Acum ma pregatesc pentru luna decembrie cand voi ataca din nou problemasi poate cu vrerea Domnului de sarbatori va voi da o veste buna dar si mai buna ar fi mai prin martie a.i.sa ma vad in al diolea trimestru de sarcina.
Deocamdata iau acid folic si tinctura de coada soricelului.
Suparata foarte tare nu sunt pe cei patru doctori la care am fost pana acum deoarece nici unul nu mi-a spus cu nimic mai mult decat celalalt si nici nu s-au contrazis. Ceea ce ma deranjaza este faptul ca efectiv nu vor sau nu au cu ce sa te ajute.Asta nu mi-e mie clar.
Am observat ca asta se intampla in mai toata lumea -din discutiile fetelor de pe forum.
Eu am ajuns la concluzia ca o sarcina respectiv un BB e intradevar un miracol de la Dumnezeu.Omul e in totala imposibilitate de a face ceva in acest sens.
Cred ca numai daca voi merita voi primii ce-mi doresc.
Dar macar pentru Sori- sotul meu care dupa parerea mea e cel mai bun om pe care-l cunosc si-ar merita, iar eu imi doresc un Sori-mic mult de tot.
M-am cam lungit cu vorba.

A! era sa uit eu am terminat Lic.Textil si apoi TCM-ul din Sibiu iar Sori a absolvit Lic.Ghe.Lazar si apoi tot Fac. de Mecanica dar MU.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Servus fetelor,

si eu sunt sibianca.
La SIbiu locuiesc pe Calea Dumbravii,aproape de Cimitir.
Sunt casatorita cu un german si suntem in Germania.Am o fetita de aproape 4 luni. VIneri zburam spre Sibiu unde facem botezul.

Anca,imi pare rau pt. pierderile tale.Sper sa ne dai vesti bune in curand!!!

Laura T. nu stiu cand ai plecat tu, dar Sibiul nu e amarat deloc, arata f. bine, e foarte curat si linistit. E super!

TRebuie sa merg la nani acum, mai vorbim noi!

Mergi la inceput

Anca, eu ma simt foarte bine. Chiar ieri am iesit la o plimbare mai lunga pana la Gatu' Berbecului si mi-a placut mult de tot. Tot descopar locuri frumoase in care n-am mai fost si nu ma mai satur de privelisti. Bebe se pare ca va fi scorpion (daca nu intarzie), dar nu stiu inca ce va fi - nici nu am intrebat in mod special pentru ca orice va fi va fi cea mai mare bucurie, sanatos sa fie doar.
Iti doresc si tie ca pana la urma incercarile tale sa fie cu succes si sa straluceasca si in casa voastra soarele (un bb frumos si sanatos).
Laura T, sa stii ca au mai evoluat lucrurile in bine prin Sibiu si de cand avem un sas la primarie... E tot mai frumos... centrul va fi refacut in curand, parcurile sunt ingrijite, monumentele si cladirile sunt renovate... La Cluj in schimb, Funar era prea ocupat cu statui si vopsirea bancilor ca sa mai faca pentru oras si altceva.
Lauraa, sa-ti creasca fetita mare si sanatoasa! Si petrecere frumoasa la botez!

27+ saptamani, DPN 21 Nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Servus dragelor. Peste weekend n-am intrat intrat pe internet. De fapt nu prea eu timp acasa, mai mult de la serviciu.

Tizo, eu sunt plecata de 19 ani, ultima data am fost in tara acum 7 ani si tare m-a deprimat peisajul. Dar am auzit ca de cand e sasul primar s-a facut frumos. Abia astept sa vin la anul. Unde faceti botezul?

Daniela, si eu am avut anul trecut DPN pe 21 noiembrie, dar am nascut in 14.

Anca, imi pare rau de necazuile tale. Credeam ca in Romania sunt doctori mai destupati la minte decat aici. Am avut si eu probleme cu sarcinile, amandoua, si am stat ca pe ghimpi, ca umblau pe bajbaite. Iti urez sa ti se implineasca dorinta, ca intr-adevar copiii sunt cateodata dar de la D-zeu. Eu am facut liceul la Goga, facultatea aici.

Voi ce faceti in weekend? Ce mai e prin Sibiu pentru recreere si distractie?

Uitati niste poze cu copilasii mei.

http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeBOWzhu2aNWJV

Mergi la inceput