Dar socrii cum sunt?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by alexa

Apropo, sa va uitati pe PRO TV :

Data: Sambata, 5 iunie 2004 20:00 - (12) Film artistic: Un socru de cosmar
Titlu original: Meet the parents
Productie: SUA, 2000
Regia: Jay Roach
Cu: Robert De Niro, Ben Stiller, Blythe Danner, Teri Polo, James Rebhorn, Jon Abrahams
Gen: comedie
Greg Focker (Ben Stiller) este īndragostit pīna peste cap de prietena lui, Pam (Teri Polo). Cum relatia tinde sa devina foarte serioasa, Greg este invitat sa petreaca un week-end īn Long Island, la parintii iubitei sale. Sa-i cunoasca familia… unul dintre cele mai firesti lucruri si totusi…. Cum sora lui Pam urmeaza sa se casatoreasca īn acel week-end, Greg se gīndeste ca este o ocazie numai buna pentru a cere mīna iubitei de la tatal ei, Jack (Robert De Niro). Dorinta lui Greg de a fi pe placul viitorului socru este atīt de mare, eforturile sale sīnt atīt de evidente si disproportionate cu situatia, īncīt efectul este inversul celui scontat.
Dupa parerea lui Jack oricum nimeni nu este destul de bun pentru fiica sa, cu atīt mai mult Greg. Prezenta sa provoaca stupefactie din primul moment. O persoana care se numeste Focher nu poate trezi prea mult respect…. Prenumele este Greg, dar īn realitate este Gay. Meseria pe care o practica este cel putin la fel de ciudata: “sora” la spital! Mai mult, este evreu si nu iubeste pisicile, pe care socrul sau le adora!
Oricīt s-ar stradui Greg, un socru horticultor, fost agent CIA, care planteaza flori, dar si microfoane, instaleaza camere video si foloseste detectoare de minciuni, un astfel de socru este greu de multumit….
O excelenta comedie de situatii, care a stat 4 saptamīni pe locul īntīi īn topul american si a fost nominalizata la premiile Oscar si Globul de Aur. O comedie care reuneste doua nume cu sonoritate ale cinematografiei americane, Ben Stiller si Robert de Niro. Acestia au reprezentat prima alegere a regizorului Jay Roach si au acceptat imediat, convinsi de calitatea scenariului. Acomodarea lor īnsa a fost destul de dificila: “Sa lucrezi cu De Niro este un eveniment si īti produce o emotie greu de surmontat”, marturisea Stiller. Din cauza respectului sau nedisimulat pentru De Niro regizorul īsi aminteste ca a trebuit sa traga nenumarate duble pentru a obtine privirea potrivita, dar pīna la urma a reusit. Rezultatul: o comedie de cinci stele!

Am vazut reclama si este

Am vazut filmul, e extraordinar, ne-am prapadit de ras amandoi privindu-l. Mie Robert De Niro imi place enorm, dar parca in filmul asta m i-a placut si mai mult Ben Stiller. Din pacate eu nu pot sa-l vad( pe satelit se poate "prinde " doar ProTV International, nu si ProTV-ul simplu. Mi-ar fi placut sa-l inregistrez.

Nora, mamica lui Andrei si a lui Victor
http://community.webshots.com/user/NoraCosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Fetelor eu daca vorbeste socrul cu mine dupa 3 secunde fierb,scoate niste tampenii din gura fara cap si fara coada,le prezinta ca pe mari descoperiri,numai el are dreptate,daca il contrazici esti dusmanul lui ,daca ii dai dreptate dupa o secunda isi schimba parerea, asa ca tu esti din impotriva lui ,ca eu prefer sa plec decat sa-l ascult,e prea putin timpul meu ca sa-l pierd cu tampeniile lui ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Socrul meu, dragul de el, e cel mai scump om din lume. Ei, dupa sotul meu Ma iubeste foarte mult si e foarte mandru de mine. Habar n-am de ce Uneori e mai des la noi decat acasa si locuieste la 40 km distanta de noi.Foarte des ma suna daca poate sa vina sa bea o cafeluta cu mine sau sa faca diverse lucruri in casa de care fiu-sau nu are timp.Si mai tot timpul ramane ore intregi la noi. Pot sa-l rog orice, la orice ora din zi sau noapte ca se prezinta neintarziat. Asa e socrul meu. Ar fi atatea lucruri frumoase de povestit (ex. a mers in Ro cu motocicleta sa fie prezent la festivitate cand am terminat eu facultatea, s-a prezentat la 12 noaptea sa repare o usa pe care eu o sparsesem in zelul meu de a o duce afara sa o vopsesc,orele lungi in care stam la povesti etc.), dar mai trebuie sa ma duc si eu la culcare.Poate mai scriu maine.Pupici,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Costiniuc, Dumnezeu sa-l ierte pe tatal tau, rar asha un suflet mare. Cu soacra-vorba tatalui tau
Sunt convinsa ca odata si odata o sa ajunga la voi. Si o sa se dea singura cu capul de pereti pentru ce-a facut

Socru-miu e ... sub papucul soacra-mii. N-are personalitate, e ecoul ei pur si simplu. Ce spune ea, confirma el. Si cand soacra-mea ia vreo decizie mai putzin placuta pentru noi, da vina pe el: Willy a decis. Insa noi stim bine care Willy
Cand insa e ceva pozitiv, e ideea ei. Si sotzul imi povestea ca taica-su era doar spectator, ea era primadona

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaM spune:

Al meu viitor socru este OK; de fapt mai mult decit atit! Deschis, poti vorbi cu el, nu se baga unde nu-i fierbe oala si pin aacum s-a dovedit a face tot ce i-a stat in putinta pt a ajuta aceasta relatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

danyce, woww, asha socruuuu, sa-l lpui pe rana, nu alta! SA-ti traiasca

Salvati un inger:
www.casa-romanilor.ch/teodora.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Viitorul meu socru este cel mai egoist om pe care-l cunosc.Mie nu mi-a facut nimic dar stiu ca nu o sa am cu el decit o relatie de complezenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Socrul meu! E bun cu toate rudele lui directe: nepoti, frati, surori, dar totul pana la fiul lui, singurul copil. Daca il ajuta cu ceva, rar, ii aduce aminte cu fiecare ocazie ceea ce a facut pentru el, la orice ora din zi si din noapte. In schimb daca el il suna pe baiatul lui, la orice ora, acesta trebuie sa sara sa-l ajute cu orice si o face. De ce, cred ca vrea sa se simta iubit de el. Pacat ca nu vede decat foarte rar adevarata fata a tatalui, dar vorba ceea: sangele apa nu se face".
Ultimele "ajutoare" date de tatal lui:
- ne face nunta cu banii nostri pentru ca el nu are, dar isi ia pamant la tara, isi face casa si isi zugraveste apartamentul. Noi in imprumuturi pana peste cap.
- l-a ajutat cu bani la masina, dar cumnatul meu ne-a imprumutat cu bani, el a fost cu sfaturile ca nu ne trebuie masina. Cand totul a fost ok el s-a batut cu pumnii in piept.
Lucrurile ar putea continua, dar in mare asta e socrul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Faze la socru-miu:
Ne-a dat bani la nunta,dar ne-a impus sa cumparama niste lucruri(dormitor,frigider mare si masina de spalat vase),iar de restul de bani(cam jumate din total) sa mi se cumpere lucruri mie(haine),ca s-a gandit el ca nu am prea multe(fiind venita din est) si sa nu ma simt prost fata de nemtoaice.
Bun....si suna socru-miu si printre altele il intreaba pe barbata-miu daca a cumparat masina de spalat vase.Nu cumparase ca vb aia trebuia sa o si monteze si-i era cam lene.Reactia lui socru-miu a fost:"vrei ca nevasta-ta sa spele vase??".A doua zi s-a facut comanda de masina.
Socru-miu ne-a platit nunta si transportul si cazarea alor mei.Plus ca i-a si plimbat sa le arate zona,ne-a invitat pe toti la el si a gatit pt noi(gateste f bine).
Ce sa mai zic de el?!Nu intervine in viata noastra,ne vedem o data la cateva luni,la cina,desi locuieste aproape de noi.
AAA.....am uitat ceva.Nu stiu de unde a aflat cand e ziua mea (cred ca a retinut de la starea civila),dar a sunat cu cateva zile inainte sa intrebe daca poate trece pe la noi in jurul pranzului.Si a venit cu un buchet de flori,o vaza si un plic pt mine(bani-si a mentionat expres ca acesti bani sa nu intre in cheltuielile casei,sa fie numai pt mine).
Asta este socru meu.Intre noi este o relatie f rece,dar si din cauza ca eu nu vb germana.Si nu ma simt niciodata bine in prezenta lui,ma intimidez.E si o diferenta uriasa de varsta intre noi(40 ani)si poate de asta.
Obiectiv vorbind,nu stie ce sa faca sa-mi mai intre in voie.Nu pot sa ma plang.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaangeli_que spune:

Sanziana,fa-i statuie,asta nu e om e sfant,sa-ti traiasca,sper ca atunci cand vei vorbi bine nemteste sa continuati tot asa,

Mergi la inceput