romanii intorsi: solutie viabila (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Ira spune:
quote:
Originally posted by Simona27
Neata la toata lumea...
Cresterea economica cea mai mare din '89 incoace, Logan-ul (care mie mi se pare ca a adus Dacia in faza de "masina"), o bucatica de autostrada (Bucuresti-Lehliu) care dupa 15 ani a dat Domnu' sa se termine...
In primul rand, unul din cele mai importante lucruri pe care le-am invatat eu in Ro, e ca Dacia nu e masina. Daca faceam contract cu BMW si nu cu Renault, poate ca am fi facut vreo branza, insa la utilajele pe care le are uzina Dacia, slabe sanse.
In al 2-lea rand, unde este cresterea economica, in Ro ? Cel putin de aici de la mine nu se vede. Cred ca ea se vede numai din biroul lui Nastase.
In al 3-lea rand, bucatica de autostrada s-a terminat, dar nu s-a dat in folosinta, mai avem de asteptat inca vreo 15 ani.
In al 4-lea rand, dar nu ultimul, ma bucur f mult pentru tine ca esti optimista, asa sunt si eu. Este f sanatos si frumos.
try spune:
OUT OF TOPIC
Dragi moderatori, atata v-ati sucit si v-ati invartit cu subiectele-astea ca eu nu mai stiu unde sa postez. L-ati inchis pe-ala cu "La intoarcerea in Romania, ce anume v-a socat" si altul n-ati deschis in loc sau macar sa indrumati discutiile catre un alt subiect.
Eu p-ala-l vreau...... Asta dupa ce in prealabil ati inchis partea I a subiectului "romani intorsi: solutie viabila" si ne-ati indrumat pe toti sa continuam discutiile pe... culmea..."La intoarcerea in Romania, ce anume v-a socat". Acu' s-a redeschis un nou subiect "romani intorsi: solutie viabila (2)" si celalt a ramas in plop si plopu-n aer.
Dati-ne si noua o lamurire, fie-va mila de timpul nostru si de nervii consumati... Credeti ca-i usor sa scrii pe un forum
18+ sapt DNP 1 nov.
try spune:
quote:
Originally posted by Simona27
Cand am spus ca o sa dea toata lumea, nu m-am inselat
Da' si ce-ti faci probleme, Simona? Tu dai in continare, nu-ti opri carunta-n drum de parerile altora. Fiecare si le expune aici, unii sunt pro-, altii contra-, tu culegi ce-ti place si mergi mai departe.
Dupa parerea mea, atat timp cat toti fac asta, discutia este fructuoasa, adica are cineva ceva de invatat din ea. Daca ne poticnim in reprosuri si replici de genul "bey, tu mai du-te si mai studiaza ca..." (nu fac referire la tine sau la cineva anume, vorbesc la modul general pentru ca unele discutii interesante ajung sa se piarda din astfel de motive), e pierdere de vreme...
Hai s-aveti un weekend frumos, plin de idei maretze care sa v-aduca bani si prosperitate si care sa ridice si tarisoara aia a noastra "urata, balca^za si lala^ie" (nu va speriati, doar o expresie din copilarie care mi-emi suna haios...)
18+ sapt DNP 1 nov.