Mamici din Iasi (4)
Raspunsuri - Pagina 2
acinorev spune:
astazi postez pentru prima data in acest forum. imi dau seama ca voi deja sunteti prietene, va cunoasteti, v-ati vazut... primiti-ma si pe mine in grupul vostru! va rog! sunt mamica de doua ori: de 6 si respectiv de 1 an. tudor si teodora se numesc comorile mele. stau in pacurari si am aproape 30 de ani.
unde pot gasi poze de la intalnirile trecute? as vrea sa va pot vedea. poate ajung si eu cu ai mei prin botanica duminica.
veronica
GabrielaG spune:
Bine ai venit printre noi, Veronica.
Uite aici gasesrti niste poze de la prima intalnire pe anul acesta, din gradina Botanica. http://community.webshots.com/album/139197637jgmTAd
Si baiatul meu cel mare, Otto, are 6 ani, iar cel mic, Matei 1 an si 11 luni astazi. Cred ca Otto se va bucura foarte mult daca va intalni si pe cineva de varsta lui cu care sa se poate juca. Ramane pe duminica la 11-11,30 si chiar 12.
Va asteptam.
Gabriela si baietii
elena, va asteptam. Vrem sa vedem cat a mai crescut Erica.
Carmen, acvi, anca, lacra ce se mai aude? Veniti?
Elena I. spune:
Anca si Veronica, bun venit in club!
De acvi stiu ca nu vine, cu Carmen m-am intilnit intr-o zi prin zona magazinului Moldova- eu eram la plimbareala cu prichindica- am vorbit cite-n luna si-n stele, dar nu si despre intilnire. Lacramioara, unde esti cu cretofolinul tau cu tot?
Gabriela, multi ani lui Matei! Inseamna ca in 4 iulie implineste 2 ani.
Pozele de la a doua intilnire, aici:
http://community.webshots.com/album/142667361CjeiCU
Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)
claudia_2803 spune:
Ufff ... fetelor va invidiez . Sunteti asa multe ... cand va intalniti trebuie sa fie suuuupeeer. Si aveti si vreme frumoasa. La noi in fiecare zi . Abia astept sa vin si eu in august. Pupici
Gabriela & Laura (3 ani)
lacri spune:
buna fetelor!uite ca am reusit si eu sa mai deschid calculatorul asta.ce sa fac daca strengarul meu nu prea imi da o pauza iar atunci cand doarme mai fac si eu ceva de mancare(experimente.....cobaiul?sotiorul,Fabian se multumeste cu cerealele lui si mai nou "catodete"-castravete;stie el ce stie)
Ei acum Fabian a avansat ,Gabriela,de la matina mica si matina mae a ajuns la"tamaiu,toleu,bacanta(basculanta),tonena(betonera),tactou(tractorul),tenu(trenul)doar daca nu stie cum se numeste o anumita masina atunci ii zice el mare sau mica.
de venit duminica sper din toata inima sa venim ,numai sa nu se simpta Fabita rau ca l-a prins putin o raceala .abia astept sa ne intalnim...
Crisina oricum nu reuseam noi sa ne intelegem in zgomotul care era acolo iar Fabian era tare mofturos si nu prea statea locului ,pai la ce tragedie s-a intamplat in viata lui cred si eu: S-A STRICAT BIBERONUL!(tot eu sunt de vina desigur)
La multi ani Matei!pe luna viitore avem bairam,nu?acusi vine si a lui Fabian ,pe 25 august bem si ne distram
bun venit veronica!
Elena sper sa reusiti si voi sa veniti.
pupici
Fabian si mami Lacramioara
lacri spune:
Hei fetelor unde ati disparut astazi?
astia ai mei au hotarat sa mergem maine la manastire la Hadambu de dimineata.cum ajungem in Iasi vin direct la Botanica ,vin la fantana,da?
nopte buna!
GabrielaG spune:
Heei, pana la urma veniti? Vad ca picura afara....oricum la 10,30 mai intru o data sa vad reactii
Gabriela si baietii
lacri spune:
pana la urma eu nu mai ajung,Fabian a adormit in masina la intoarcere de la manastire si pana se trezeste mai dureaza putin,asa ca ramane pe data viitoare.
pupici dulci
lacri spune:
Dar chiar ati plecat toate la vot?
azi cand pot sa stau si eu pe forum sunteti toate plecate si vorbesc singurica
GabrielaG spune:
Noi la 11 am iesit din casa si a inceput sa ploua bine, asa ca ne-am urcat in tramvai si am mers la "casa noua". A mai ajuns cineva in gradina? Ramane pe alta data cand o fi vremea mai frumoasa.
Pupici si o saptamana buna,
Gabriela si baietii