Mamici din Iasi (4)

Mamici din Iasi (4) | Autor: Otilia

Link direct la acest mesaj

...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Venim si noi duminica (Alex - 2 ani si 5 luni si cu mine). Dar unde exact ne intalnim si la ce ora? Cum ne recunoastem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

De obicei ne intalneam in fata serei principale, stateam pe banca pe acolo. Cum ne recunoastem? Hm...Pai ori te uiti la pozele de la intalnirile trecute, ori intrebi pe cineva care la ora respectiva plus minus(mai mult plus) trei sferturi de ora vezi ca se uita iscoditor pe acolo si are pasi sovaielnici. si gata...ne-am cunoscut. Eu asa am facut prima data, ca pe Elena nu o stiam, decat din discutii,asa ca...te asteptam.
Si eu ma inscriu pt 6 iunie, dar ce ora s=a fixat?
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Mai, fetelor , nici n-am zis la multi ani scumpeilor vostri de 1 iunie. Sa-mi fie rusine !
Sint destul de obosita si abia astept sa se intoarca Vio!
"Domnisorica" e tare nostima, cearta jucariile, doarme, maninca si ne jucam, nu plinge, ca n-are de ce, chiar ride in hohote de multe ori. Cind insa i se adreseaza altcineva, e foarte serioasa (nu-i smulgi un zimbet nici cu clestele) iar daca i se pare ei ceva (ce-o fi in capsoru-i?) izbucneste in plins. Ma intreb cum o sa reactioneze la venirea lui Vio .
O zi minunata tuturor!

Elena si Erica
Dumnezeu judeca pomul dupa roade, nu dupa radacini.
(6.februarie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Fetelor,are cineva idee care e starea drumului Brasov-Iasi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Sanziana, ti-am raspuns la celalalt subiect: e f bun drumul, noi pe acolo mergem.

Desi cu intarziere va urez din toata inima multa sanatate la copilasi, multa fericire si numai bucurii! LA MULTI ANI!

Cristina

Mergi la inceput

So, cine vine pe 6 iunie in Gradina botanica pe la 11?
Noi zicem prezent, dar asteptam forte proaspete.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Eu nu promit,dar incerc sa ajung eu cu Mihnea.
La locul stiut,SERA PRINCIPALA,ora 11 - 11,30
Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Elena, ce se aude cu vremea pe duminica?
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Bai, astia pe yahoo zic doujdegrade si showers. Dar vedeti voi dimineata cum o fi! Vio vine in seara asta, dar cred ca nu putem veni in botanica (socrul meu e la spital). Daca ne hotarim si aparem mai tirziu, va gasim la fintina, nu?

Elena si Erica
(6.februarie)

Mergi la inceput

Bai, astia pe yahoo zic doujdegrade si showers. Dar vedeti voi dimineata cum o fi! Vio vine in seara asta, dar cred ca nu putem veni in botanica (socrul meu e la spital). Daca ne hotarim si aparem mai tirziu, va gasim la fintina, nu?

Elena si Erica
(6.februarie)

Mergi la inceput