Si eu am ajuns sa nasc prin cezariana de urgenta,si as vrea totusi data viitoare sa nasc natural,a nascut cineva dupa cezariana,sunt curioasa si eu.
Apropo mie mi-a spus doctorul ca daca e sa mai nasc inca o data numai dupa trei ani.
Deci categoric interzis sarcina trei ani !!
Tot din risc mare de ruptura de uter,ce sa mai am avut burta fooooarte mare 105 cm,( cu talia de 55 cm normala)si ca sa nu intru in detalii,o spun mai popular:am peretii uterului subtiati rau,asa ca pina la urmatorul bb -3 ani nu e voie !!
Helen, au incercat. Am luat niste pastile din 4 in 4 ore timp de 2 zile si nu am avut nimic, nici o contractie.Am colul lung si nu s-a dilatat deloc. Asa ca au decis sa ma taie. Chiuretaj nu am vrut eu, dar nici nu cred ca mi-ar fi facut cineva de acolo. Iar dupa operatie eu personal m-am refacut foarte greu. Mi s-a parut groaznic, si sticla de apa mi se parea grea.Nu mai vorbesc de ridicat din pat, era o intreaga nebunie.Ei, eu am avut si complicatii in timpul operatiei, am avut aderente, mi s-a inflamat vezica si a trebiut sa stau cu sonda 10 zile. M-am chinuit rau!
Bine, probabil ca depinde si de psihic, care la mine era sub orice critica. Si nici nu eram pregatita, a fost pe neasteptate, cand am intrat in sala habar nu aveam ce ma asteapta dupa aceea. Cand am vazut a doua zi ca nu pot sa ma ridic din pat, am simtit ca innebunesc.
Jojo, nu stiu, eu am auzit ca dupa trei-patru ani de la cezariana se poate incerca o nastere naturala, dar depinde ff. mult de doctor si bineinteles de circumstante, de cum a decurs sarcina.
Sanatate multa!
Raluca