Fetele,un nr de telefon se poate?
Cine a mai fost anul asta sau anii trecuti la 2 mai,ne poate recomanda si alte pensiuni?Eventual cu nr de telefon pt rezervare?
Multumim.
Jasmine
19 saptamani
Am mai auzit de un hotel misto la Vama Veche - se numeste Bianca, sau cam asa ceva. A fost cineva acolo ?
Cred ca te referi la Cabianca...e de fitze, situat kiar pe plaja. Ams tat acum e ani acolo, scump...conditii, sa zicem cam juma' de stea cu indulgenta. O camera cam de 2-3 m patrati, intrii in ea direct din hol(adica un culoar pe care sint toate camerele), intri e mult spus, sari direct in pat ca nu prea ai loc de miscare. E un dulapior mic, televizor nu era atunci desi in pliant era mentionat televizor si aer conditionat sau sistem de ventilatie...cred ca numeau sistem de ventilatie curentul care se facea cind deschideai usa de la camera si geamul de la baitza de 1m patrat in care folosisera cele mai ieftine materiale posibile...m-am simtit acolo de parca era cineva tot timpul cu mina in buzunarul meu. Nu mi-a placut deloc, poate s-o mai fi schimbat ceva intre timp, macar or fi pus televizoare in camere..
Oricum avind in vedere dimensiunea camerelor si grosimea peretilor, se aude tot-tot dintr-o camera in alta. Tudor avea 1 an atunci si linga camera noastra stateau niste tineri, cred ca si-au stricat vacanta saracii, probabil ca auzeau cind se trezea cupilu meu la 6, nu stiam cum sa-l imbrac mai repede sa-l duc pe plaja ca sa nu-i deranjeze ( aia se distrau noaptea, dehhh la virsta lor aveau alt program decit noi cu bebe).