Fetele din Suedia..noi nu birfim?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Iaca imi bag si eu nasul ...dar de data asta unde-mi fierbe oala Apropo de oale si de ciorbe, supe, eu n-am mai mancat o supa de o vesnicie, dar curios nici nu-i duc dorul (mai mananc din cand in joile "ärtsoppa" cu punch)

Mergi la inceput

Am apasat din greseala pe trimite mesaj, ca daca tot m-am bagat ma gandeam sa scriu mai multe.
Si aici e frig si innorat, daca va consoleaza

delilu, nu te necaji, asa e in dragoste (chiar si la inceput, sau poate tocmai pentru ca e la inceput, pana va cunoasteti, samd), nu cred ca e bine sa pui problemele pe seama faptului ca e suedez (ca doar si ei sunt oameni cu calitati si defecte, ca si noi) ci incearca sa vezi lucrurile si din punctul lui de vedere (sper ca si el va face acelasi lucru, sa incerce sa te inteleaga).
Personal, am o parere foarte buna despre barbatii suedezi (cei pe care ii cunosc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adela,daca am timp,fac eu o supa de pui sau o ciorba de perisoare..de o sa-ti intorc instantaneu dorul !!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

v-am facut pofta fetele?supa a la Moldova!va invit!miam miam![:D
Ela, dupa supa...hehehhe!
Pofta mare ! ca eu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

fetele..auziti..intreaba sotul meu daca la barbeq servim si tzuica, ca i s-a facut dor!Servim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Mi-ai facut pofta de supa Andreea!! Si eu vreau
Tuica, eu nu mai am din pacate!! Poate au fetele!!

Mergi la inceput

In sfarsit acasa! Si printre voi!
Elena, eu zic ca mai bine sa nu faci ciorba, ca pe urma ce fac te vizitez de cate ori mi se face dor (deja salivez )? Da' de ciorba de burta ce ziceti? Andreea cum e supa à la Moldova? Sigur cu leustean
Tuica vineee! Da' nu inteleg Andreea, sotul tau nu e suedez? Cum de ii dor de tuica?

Ce o fi cu Gabitza? Poate naste azi.

delilu, scrie si tu, nu sta si te necaji, ai sa vezi ca se rezolva ... dupa vine . Hai, da-ne o veste buna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Salmida

Sä imi tineti pumnii ... sper sä nu mä aducä al meu sot peste o säptämanä "piese de schimb"... cä cicä ei se ocupä cu "demontarea" noasträ (psihologic vorbind)... iar "remontarea" o facem noi!! Parcä asa ziceai Adela!

Nu-ti port eu de grija , stiu ca te descurci si ramai intacta. Si poate in urma experientelor proaste au mai invatat si ei ceva si chiar daca va fac ei bucatele de puzzle, o sa va ajute sa faceti intregul. Acum ca nu toate bucatile or fi la locul potrivit ...

P.S. Te asteptam cu impresii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ba iaca m-ati infuriat,fac ciorba !!Si avem si leustean,si bors,adevarat ca din cel la plic,dar merge!!
Cit despre tuica..o sa fie bataie pe ea,Catalin e deja nebun de bucurie.Isabela stie,ca daca nu-l avea musafir,poate mai avea si ea saracuta o tuica acum!
Si nu ma mai indemnati la fumati,vrajitoarelor,ca si asa am un prieten pe aici care iese tot timpul la tigara,si mie imi ploua in gura,dar ma abtin eroic!Pina acum am balotat deja 2,trebuie sa ma potolesc!!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delilu spune:

ma faceti sa ma simt mai bine mai fetelor cand va aud...dar...deocamdata nu am vesti bune..inca.

Mergi la inceput