Fetele din Suedia..noi nu birfim?
Raspunsuri - Pagina 18
Idora spune:
E cam pustiu la ora asta aici
Ce faci Andreea, cum a fost cu alergarea??Ai gasit ceva in site??
Azi, aici e un vant de te ia pe sus, e frig si ploua
delilu spune:
SI aici se anunta o ploaie...numai nori negrii pe cer...Si nu numai pe cer ci si in sufletul meu...
frantuzoaica spune:
Buna!
M-am simtit bine..am ars cateva calorii..toata distractia o ora...mi-a placut mirosul ala de balta si bataia vantului..a fost ceva deosebit de ceea ce fac in fiecare zi.si vreau sa continui..cel putin pana mergem in Romania.Nasa noastra are doar 55 de kg si vorba aia, are 2 copii marisori si eu ..am intrecut-o
am gasit un cutzu dar e cam piperat..hehehe..am zis sa mai asteptam,o sa-l cumparam cand ne intoarcem..ca si asa nu are cine sa aiba grija de el..avand in vedere ca merege si soacra,iar cumnatele sunt foarte ocupate.O sa avem si ceva cheltuiala acum in Romania ..vrem sa le aducem aici pe surorile melepentru o saptamana doua, ca o mica recompensa ca au luat la examenul pentru intrarea la facultate una si cealalta la liceu..asta anul trecut, cand am avut si noi nunta..saraca mama..bomba dupa bomba..eu cu licenta si nunta si surorle cu examene importante si ele..dar s-au terminat cu bine toate si am considerat ca le trebuie o mica recompensa...hehehhe.
sotul e la birou ...si eu iar p-aici, sperand sa mai chatuiesc cu cineva.Am trimis poze pentru albumele de nunta...nu stiu cand le vor posta ei pe site...sper sa va placa.
inca
frantuzoaica spune:
ce s-a intamplat Deliu?
bine ai venit in clubul nostru ..ei..si eu sunt noua ..dar spune-ne ce te apasa...
frantuzoaica spune:
Isa ce ai mai facut?ce faci ?eu ma plictisesc iar..si iar tigari si tigari si tigari...
Idora spune:
Deli, te inteleg, o sa treaca si o sa fie bine.E cam greu sa-i intelegi pe suedezi dar in timp o sa inveti sa-i intelegi!!
Andreea, inseamna ca nu-i asa vant ca pe aici, ca aici e dezastruCe sa fac??Nu prea multe.Am facut mancare si acum sunt din nou pe net, la fel ca si tine cusi cafeaua!!
Mare plictiseala si timpul asta de afara ma dispera
frantuzoaica spune:
Aici bate putin vantul si e cam innorat.Si eu voiam sa ma duc sa fac o supica ...de mult nu am mai mancat una.Miam miam!Acusica vine sotul acasa, la pranz.Eu sunt si pe mess daca te plictiesti bad de tot!
Rayuela spune:
Frantuzoiacooo,mai lasa tigarile ca-mi faci pofta!!io ma lupt sa fumez numa 2-3,ca alaptez,dar tare greu e,ca-mi place a naibii lulea
Isabela,misto combinatia pui cu usturoi..eu sint innebunita dupa mujdei,dar nu pot minca acum
delilu,ce ai pe inimioara?Spune la fetele,ca uite,avem ceva experienta cu suedezii,poate te putem ajuta cu un sfat,o parere.
Adela,cum de lipsesti la prezenta?Mult de munca?
Salmida,eu nu am priceput ce bucati,dar sper ca o sa fii intreaga la final
Fetelor,mie imi vine sa ma din cauza vremii!!!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos