Fetele din Suedia..noi nu birfim?
Raspunsuri - Pagina 16
frantuzoaica spune:
S-a facut Multam de invitatie.Fläskottlett sau schnitzel?ca sa stiu altfel nu vin! hehehe
cine mai vine la gratar ca vreau sa va cunosc pe toate..si mai pe seara poate mergem la Lisaberg...ce spuneti?
Rayuela spune:
Esti cea mai tinara,las ca merge intre "babe",mai inveti una alta.!!Pai Isabela si Adela vin sigur,eu am lansat invitatia pentru toata lumea,poate se ingroasa rindurile!!
Cit despre meniu,eu propun carne tzapana,un muschiulet,vedem noi,mai avem timp sa hotarim!
Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos
frantuzoaica spune:
done!
in sfarsit mai ies si io din *cotidian*.Abia astept..saptamana asta numai la asta o sa-mi stea capul..la hehhehe.sincer..pentru mine e ceva kestia asta...ca de un an si jumate de cand sunt pe aici...nu am intalnit nici un roman.Asa ca prinde bine!Multumesc pentru invitatie , noi o onoram!Ce limba o sa se vorbeasca?sotul meu e suedez dar io stau mai prost cu suedeza..ca sincer..nu o ador...ei.lasa..vedem noi!sa vina sambata mai repede!
frantuzoaica spune:
era o glumitza ..kestia cu varsta...io voiam sa spun ca sunt noua printre voi, aici...si mi-e oarecum ..intelegeti voi.Dar daca e ok sa venim e ok, nu?
Rayuela spune:
draga Andreea,si noi ne intilnim pentru prima oara.eu m-am vazut numai cu Isabela,o data,la ea!!Deci o sa fie o noutate pentru noi toate!!Cit despre limba,Isabela are prieten tot suedez,noi ceilalti vorbim toti suedeza...desi sincera sa fiu eu as prefera sa vorbim romaneste..ca doar d'aia ne intilnim,nu?.Om vedea,in general se rezolva pe cale naturala,o amestecam suedeza cu romana..o sa iasa bine!
louisea spune:
va informez ca am fost pe la voi prin tara (prima data) weekend-ul trecut... unele dintre voi stiati asa ca vin cu impresii..
cel mai ciudat mi s-a parut limba... desi in scris se aseamana oarecum cu daneza la vorbit n-am inteles ABSOLUT nimic si in plus mi se parea ca am ajuns in Ungaria ( sper ca nu va suparati... )
plus ca a fost un frig si un vant de am stat cu 2 buze, tricou si geaca pe mine.. si duminica cand sa plecam a aparut si soarele sa ne faca in ciuda..
mi-a placut ca aveti multa verdeata (parcuri, paduri..)
am stat undeva in Ljungbyhed iar oamenii erau toti batrani ..
m-a distrat acel "rosu suedez" cu care sunt vopsite in majoritate casele si ca par unele asa de mici cel putin prin zona aia..
inchei aici relatarea.. daca imi mai aduc aminte revin..
frantuzoaica spune:
bine atunci...o sa pun si io sa mai vorbesc cu sotul suedeza pe aici...inteleg si vorbesc cat de cat...dar sincer...nu ma atrage prea mult limba asta.dar, cum ai spus si tu..vine totul natural...va pupic si tinem legatuara p'aici saptamana asta ca acum ne ducem sa inchiriem un film.
uurraa!!
Adela99 spune:
louisea, ce ati facut tocmai in Ljungbyhed? Golf? Despre limba ce sa spun decat ca nu e sudeza ce se vorbeste pe acolo ci "skånska" , cu care si noi si chiar si suedezii get-beget au dificultati.
Rayuela spune:
Mie skånska imi suna mai apropiata de daneza decit de suedeza!