Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bellasarmisegetusa spune:

Eu am aranjat (ca, deh! ce nu faci in tara asta daca dai ceva, ca altfel vad ca nu se prea poate, cel putin in unele cazuri nu poti decat asa...) sa aducem noi DJ nu ce aveau ei (asta se face ori cu sef restraurant, ori cu sef formatie, depinde cu cine te cunosti mai bine, sa zicem) plus sa aducem bauturile, doar vinul ni l-au dat ei, cafeaua si apa minerala, restul am calculat cat trebuie si am adus noi . Plus am facut clar ce sef de sala e de servici in ziua aceea si cati ospatari sunt si care sunt aceia. Am fost in zile separate inainte sa vmancam acolo, ca sa vedem cum va fi mancarea, si cum se misca, asta fara sa le spunem ca vrem nunta, ca sa stim exact ce servire e in general. In principiu ei ar da cam 1 ospatar la vero 4-5 mese si asta cam peste tot, cu mici exceptii desigur, asa ca am vazut ca unele mirese au dat cam intre 5-700 ooo lei de ospatar, ca sa li se aloce mai mult personal. Am specificat clar si ce ospatari dorim, din cei pe care i-am vazut ca se misca mai repede, si nu ne-a parut rau, plus nu au furat, sau au facut-o cu cap fara sa „bata la ochi”. Si am avut si exclusivitate.
Dar poate am fost noi mai norocosi, asta dupa ce avusesem un an foaaaaarte greu si pe plan personal si la servici... A venit ca o binecuvantare si chiar la tzanc!

quote:
Originally posted by Soricica_mica

Irina,
am fost si eu la rest. Monte Carlo. ocatia ar putea fi foarte frumoasa:lac, salcii, parcul inverzit.... Insa din punctul meu de vedere, interiorul lasa de dorit, personalul la fel, de mancare nu stiu(n-am mancat acolo)...partea cea mai nasoala este ca nu ai exclusivitate, deci in timp ce tu ai nunta pe terasa acoperita..in interior poate fi alta nunta. Mie mi-au spus ca nu accepta sa aduc DJdeci imi baga pe gat formatia lor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Eu am facut nunta in iulie la Club Miramar in Pantelimon.In timpul saptamanii acolo este club de biliard si tenis de masa, dar a fost restaurant,insa nu i-a mers treaba patronului. Incap cam 120 de persoane si e super, iar patronul este foarte cooperant.Meniul a fost 15euro.

roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Blanca, am vazut restaurantul unde ai facut tu nunta si mi-a placut f. mult. Oricum, de cand l-am vazut in poze am ramas cu gandul la el.Nici macar nu era amenajat cand am fost noi acolo, dar am ramas placut impresionati de tot ce am vazut. Pana la urma cred ca vom face acolo. Ne mai ducem saptamana viitoare sa discutam cu partonul. Daca ai timp da-mi si mie mai multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ma bucur mult ANDREEA C ca ti-a placut, intradevar este foarte deosebit.
Este pe malul lacului Floresaca, cu fata spre lac,2 usi cu deschidere spre terasa in aer liber. Langa rest este un spatiu verde, mai degraba un parc cu alei si bancute, luminate cu stalpisori.Totul este numai lemn si geamuri si aranjat este superb, cum se poate vedea in pozele mele.
Meniul este 30 de euro, dar cuprinde ff multe:4 feluri de mancare, alune si covrigei, fructe, tort, cafea, apa minerala si plata, sucuri, martini si vodka,vin, sampania de primire. Adik aproape tot, noi am duc ceva bautura:wisky, campari, gin si sapmania de la tort.
Salonul e mare 130-150 persoane si daca vrei poate aranja si mese afara.
Este super si eu a doua oara tot acoo as face nunta.

Nu mai vorbesc de ospatari, cate unul la fiecare masa, iar la masa de prezidiu 2 + seful de sala, super atenti nici nu goleam paharul ca veneau si il umpleau cu ce vroiam (nu cu apa sa fie plin).
Nota 10 pentru tot.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Zi-mi si mie te rog daca mai gasesc pe undeva pe internet poze de acolo sau cu meniul. Mi-a zis cineva ca ar fi si am cautat pe google ,dar nu am gasit nimic.

Merci mult pentru informatii.Casnicie fericita!!!

P.S. Tu la ce biserica ai facut, este vreuna pe langa restaurant?

Mergi la inceput

Noi am facut la Sf Spiridon, undeva la Unirea, dar am ajuns destul de repede la restaurant.
Din pacate nu stiu sa existe pe internet imagini cu restaurantul sau meniul de acolo.
Poti vedea in pozele mele o oarecare aranjare a restaurantului, a meselor si a tacamurilor pe masa. Oricum cu toata increderea iti spun ca este un meniu deosebit (am primit o gramada de felicitari pentru meniu), totul este preparat nimik lasat nearajat sau nepreparat.
De ex. la apritiv am avut: salata de creveti. spuma de ton, rostbeaf pe pat de portocala, spuma din ceva de pui cu masline, rulou de pui, branzica si alte minunatii super preparate. Pestele a avut garnitura de legume, lamaie imbracata in tull si peste pane super bun si fara oase (salau meunier parca).Sarmalute destul de mari si mamaliguta in forma patrata+ ardei si fripturica din piept de pui cu cascaval topit peste+ porc impanat cu kaiser super preparat si aranjat. FFFF bun.
Nu vei regreta daca alegi locatia.

Te pup.

Mergi la inceput

Deja imi ploua in gura...... abia astept sa inchiriez.

Merci pt. informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soricica_mica spune:

Blanca, mi-au placut pozele de la nunta ta, se vede ca a fost o petrecere pe cinste...felicitari si Casa de piatra! Am incercat sa gasesc si eu restaurantul unde ai facut tu nunta, dar nu am reusit, la telefon nu raspunde nimeni...etc. Se numeste Yda Club, nu? Crezi ca poti sa-mi dai mai multe repere...sunt in cautare si deja

Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Da, este YDA CLUB , iar adresa este str. TARMULUI, nr 7. Acum nu stiu sa explic cum ajungi acolo (caci mereu cand am fost aveam emotii si nu vedeam drumul foarte bine :D), il voi intreba pe sot si va spun la fel si nr de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

La Yda Club ajungi cam asa: mergi pe Barbu Vacarescu plecand din Stefan cel Mare, treci de Billa, treci de Hotel Caro, la un moment dat o sa treci de un podulet, dupa podulet faci stanga pe prima alee si tot tii aleea principala care te duce direct la Clubul respectiv. O sa bajbai putin la inceput dar il gasesti pana la urma.

Mergi la inceput