Comentarii despre restaurante

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

postat de mirelam, 05/10/2004, 08:54:50

Restaurantul Dumalex (fost Alunisului) din Berceni, de pe B-dul Obregia.
A facut careva nunta acolo? As vrea cateva pareri. Stiu ca este recent luat de catre Dumalex si renovat. Atat.
Fratele meu ar vrea sa faca nunta acolo anul viitor.
Am fost sambata trecuta impreuna cu el si viitoarea lui sotie sa vedem. Era aranjat pentru nunta si ne-a placut foarte mult cum arata dar am mai vrea cateva amanunte.

Mirela, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna la toata lumea!
Eu sunt noua pe aici, dar pot sa va spun ca imi place tare mult acest forum. Am aflat o gramada de lucruri interesante. Eu si prietenul meu Cristi ne-am hotarat sa ne casatorim anul viitor in iulie, iar acum suntem la capitolul restaurant. De aceea am nevoie de sfaturile si ajutorul vostru .
Stie cineva cum este la Calise. Am inteles ca ar fi ceva mai ieftin decat in alte parti, dar mai multe nu stiu. Daca cumva aveti vreo informatie mi-ar fi de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Draga mea Andreea,
Iti pot spune parerea me adespre Calise. Am fost la o nunta acolo pe 25.09.2004 si nu mi-a placut deloc.
Ei au facut in una din salile de biliard (nu erau mese de biliard sau altceva) , e o sala lunga dreptunghiulara si destul de ingusta, spatiul de dans este undeva intr-un capat al salii si e incomod pentru o persoana din celalalt capat sa vina la dans, plus ca tot prin spatiul de dans se ajunge la toaleta. Masa de prezidiu a fost in mijloc chiar fata in fata cu usa de intrare, iar daca statea i mai departe iti era imposibil sa vezi mirii.
Locul in sinne nu mi-a placut deloc, nici toaleta, plus ca aveau 4 nunti in acelasi timp.
Mancarea a fost foarte rea si foarte prost pusa in farfurie. am avut un singur tacam pe care l-am folosit si la aperitiv si la peste si la sarmale. Iar eu personal am avut farfuria murdara.
Intradevar poate e mai ieftin (am inteles ca meniul e undeva 7-800.000 lei) dar clar nu merita, daca nu vrei ca lumea sa nu se distreze sau chiar sa se simta prost.
Mie personal (subliniez) nu mi-a placut deloc si nu recomand.

Normal, in schimb, iti recomand restaurantul unde am facut noi nunta anul acesta in iulie. Poti vedea in poze si daca vrei detalii imi poti scrie un PM sau sa citesti in subiectele postate de mine mai de demult.

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Originally posted by andreea c, 08/10/2004, 23:21:36

Fetelor aveti cum va poze de la Cocosul rosu. As vrea si eu sa-mi fac o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Dragelor, ceva restaurante elegante pentru nunta de 120 persoane ?
Cred ca v-am innebunit cu intrebarea asta...

helpppppppp !!!

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Hai mai miresicilor, chiar nu ma puteti ajuta cu un restaurant ?
Sunt in criza !!!!

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Pt Toma_lly restaurante sunt multe in Bucurestiul asta. Important e sa iti placa si sa mai gasesti loc liber pt data care vrei tu. Du-te si tu pe Cal. Victoriei, numai acolo sunt o gramada, Continental, Majestic, Capitol, Capsa,iar mai jos, pe bd. este hotel Bulevard. Apoi sunt multe in zona Herastraului, cauta si tu...

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16115" target="_blank">Recomandari despre restaurante.

Pentru www.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid21" target="_blank">raspunsuri de interes restrans, va rugam folositi mesageria privata.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Cunoaste cineva restaurantul Le Diplomat din cadrul hotelului Hilton? Am inteles ca sala este foarte frumoasa dar in rest...
Pupici

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Le Diplomat este doar o sala din cadrul hotelului Hilton, nu un restaurant. Acolo se tin diferite evenimente, bineinteles si nunti.Este cea mai frumoasa sala a hotelului. Mie imi place foarte mult. Dar nu stiu ce ai auzit tu ca in rest lasa de dorit, te refereai la mancare? Eu am mancat in rest. LA PERGOLA, super buna mancare, acum depinde de gusturi

Mergi la inceput