Acte la primarie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Bine zicea cineva pe-aici ca programarea la starea civila e partea cea mai grea...
Nici nu ma gandeam eu ca o sa am atatea batai de cap...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by before-after

Eu o sa ma casatoresc la sect.3. Am sunat acolo si mi-a zis ca pt 11 iunie tb sa mergem pe 30 mai(luni). In caz ca nu reusim sa ne programam pt. sambata dimineata(nu am pile), o sa alegem ziua de vineri.

Buna, si eu sunt din sectorul 3. Deoarece noi ne-am fixat biserica la ora 16, ne-am gandit ca pana la urma cununia civila o putem face si vinerea (ca sa nu mai am atatea emotii). Ai idee cumva pana la ce ora ti-o poti fixa?? Noi am fi vrut cat mai tarziu cu putinta, dar am auzit vorbindu-se de maxim ora 13.

Sa fiti iubite!
Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

quote:
Originally posted by Steluta

quote:

Eu o sa ma casatoresc la sect.3. Am sunat acolo si mi-a zis ca pt 11 iunie tb sa mergem pe 30 mai(luni). In caz ca nu reusim sa ne programam pt. sambata dimineata(nu am pile), o sa alegem ziua de vineri.

Buna, si eu sunt din sectorul 3. Deoarece noi ne-am fixat biserica la ora 16, ne-am gandit ca pana la urma cununia civila o putem face si vinerea (ca sa nu mai am atatea emotii). Ai idee cumva pana la ce ora ti-o poti fixa?? Noi am fi vrut cat mai tarziu cu putinta, dar am auzit vorbindu-se de maxim ora 13.

Sa fiti iubite!
Steluta.

Nu am intrebat. O cunostinta de-a mea a avut cununia le sect. 3 pe la ora 15, anul trecut. Poate ca se poate. Din moment ce data de sambata este arhiplina, ce-o sa ne faca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miny spune:

Steluta, cred ca e o idee foarte buna sa faci cununia civila cu o zi sau doua inainte. Cred ca asa o sa facem si noi pentru a scapa de stresul programarii la primarie.

Sunt noua pe aici deci va salut pe toti

Va pup

Mergi la inceput

Declaratia aia de casatorie tb dactilografiata la fata locului? Eu am luat formularul de pe net, dar daca tb scrisa la masina inseamna ca o iau la mine degeaba. Stie cineva cum stau lucrurile?
La telefon mi-au zis ca ar fi bine sa vin inainte cu cateva zile sa iau formularul, si nu stiu daca e acelasi ca cel de pe site-ul primariei. Off, ce de probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

daaa, si io tre sa ma programez pt vineri 03.06, vreau cat mai tarziu cu putinta si cand ne-am interesat la sect 1 ni s-a spus ca luni acum sa mergem pt depunerea dosarului si ca vinerea ar fi zi scurta, in cel mai fericit caz, daca sunt nunti multe, pana la 14-15:00....
si io voiam macar pe la 5, sa poata pleca lumea de la munca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:

Declaratia aia de casatorie tb dactilografiata la fata locului? Eu am luat formularul de pe net, dar daca tb scrisa la masina inseamna ca o iau la mine degeaba. Stie cineva cum stau lucrurile?
La telefon mi-au zis ca ar fi bine sa vin inainte cu cateva zile sa iau formularul, si nu stiu daca e acelasi ca cel de pe site-ul primariei. Off, ce de probleme!

Noua nu ne-a spus de nici un formular....ne-am dus doar cu toate actele noastre la noi. Si-atat... Restul a batut tanti la mashina... Asta ori depinde de primarie, ori s-au schimbat lucrurile incepand de anul asta...

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Ce faceti miresicilor din 4 iunie? Cum a fost la primarie? V-ati programat ora dorita pt cununia civila? Sunt probleme? Mai am o saptamana si trebuie sa trec si eu calvarul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Pai noi am fost azi sa ne programam ptr cununia civila. Ne-am dus pe la ora 9.30 ptr ca am renuntat sa ne mai stresam ptr sambata, 4 iunie. Eram pe lista a 44-a pereche. Ptr sambata deja nu se mai faceau programari cand ne-a venit noua randul. Asa ca ne-am programat vineri la ora 13.30. Si noi am cerut cea mai tarzie ora de vineri ca sa poata veni si prietenii nostrii, dar ni s-a spus ca vineri este zi scurta si ca mai tarziu nu se poate. Oricum ciudat ca au fost DOAR 43 perechi inaintea nostra si deja ziua de sambata era ocupata (am inteles ca dureaza cam 5 minute de pereche x 43 perechi = 215 minute, asta inseamna 3 ore si jumatate. Doar atata dureaza programul de sambata???? Ca sa nu mai zic ca sambata se "terminase" inaintea nostra cu cateva persoane).... traiasca pilele!!!!!!!
Oricum cine nu are pile si vrea sambata nu are decat o sansa, si anume, sa se duca cu noaptea in cap acolo.
Noi suntem multumiti ca am stabilit ptr vineri ptr ca vom fi ceva mai relaxati.
Va doresc multa bafta celor care trebuie sa se ocupe de acum incolo de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

SHORICUTZA, la ce Sector faci cununia civila?
Eu sunt disperata pt ca am fost la Sector 2 si nu am reusit sa aranjam cu nimeni, ne-au trimis la plimbare scurt, sa revenim pe 4 iunie pt programare.Ori noi vrem sa facem neaparat sambata dimineata, si dupa cum spuneti toate slabe sunt sansele.

Mergi la inceput