Acte la primarie

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

eu m-am inscris la primarie ieri, pt vineri 3.06, nici nu a existat optiunea de a-mi alege alta zi decat miercuri si vineri, ora 13:00, n-a admis mai tarziu.... (sect 1). nu e nevoie de copii dupa acte, nu s-a dactilografiat nimic, ne-a dat noua formularul sa-l completam... a, si noi i-am dat bomboanele aleia, nu stiam ca tre sa mergem altundeva sa ne faca programarea propriu-zisa... oricum nu se potriveau ca ala era barbat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Alexia noi ne-am programat la sectorul 3. Daca vrei neaparat sambata dimineata, si nu ai pile, cred ca singura sansa este sa va duceti cu noaptea in cap ca sa fiti printre primele perechi de la coada. Noi nu am vrut chiar atat de mult sa fie sambata ca sa ne sacrificam stand o noapte pe afara (cred ca a si plouat dealtfel). Multa bafta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

A depus cineva actele pt sectorul 6? Vrau sa stiu daca sunt probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

eu m-am programat la Sect.4, fara probleme, si pe 1 iunie...am cununia civila.
Cununia o sa fie mult mai devreme decat nunta, care este in oct., dar vreau sa scap de ea...pur si simplu...
Or sa fie parintii, nasii nostrii si martorii...foarte restrans...

Exista vre-un obicei special pt cununie?
Imi trebuie ceva in special??
Va pup

Casa de Piatra...pentru toate fetele,...

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by MariaM

Pai tocmai de-aia n-ai avut probleme , ca e pe 1 iunie...adica miercuri. Fetele-astea se-agita pentru zilele de sambata, in special.
Casa de Piatra!

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by MariaM

Mi se pare normal ca nu ai avut probleme...pt ca 1 iunie este miercuri. Nu ai fi scapat la fel de usor daca faceai cununia in week-end

Multa bafta!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Multumim pt ca ne-ai impartasit experienta vostra.
Io tot mai vreau sa te intreb :
V-ati dus la sediul din Matei Basarab? Declaratia de casatorie ati scris-o acolo pe loc?
Pe certificatele noastre prenuptiale nu cred ca o sa scrie "apt pt casatorie", o fi obligatoriu?

quote:
Originally posted by shoricutza

Pai noi am fost azi sa ne programam ptr cununia civila. Ne-am dus pe la ora 9.30 ptr ca am renuntat sa ne mai stresam ptr sambata, 4 iunie. Eram pe lista a 44-a pereche. Ptr sambata deja nu se mai faceau programari cand ne-a venit noua randul. Asa ca ne-am programat vineri la ora 13.30. Si noi am cerut cea mai tarzie ora de vineri ca sa poata veni si prietenii nostrii, dar ni s-a spus ca vineri este zi scurta si ca mai tarziu nu se poate. Oricum ciudat ca au fost DOAR 43 perechi inaintea nostra si deja ziua de sambata era ocupata (am inteles ca dureaza cam 5 minute de pereche x 43 perechi = 215 minute, asta inseamna 3 ore si jumatate. Doar atata dureaza programul de sambata???? Ca sa nu mai zic ca sambata se "terminase" inaintea nostra cu cateva persoane).... traiasca pilele!!!!!!!
Oricum cine nu are pile si vrea sambata nu are decat o sansa, si anume, sa se duca cu noaptea in cap acolo.
Noi suntem multumiti ca am stabilit ptr vineri ptr ca vom fi ceva mai relaxati.
Va doresc multa bafta celor care trebuie sa se ocupe de acum incolo de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Before-after intr-adevar pe Matei Basarab am fost, langa Parfumului parca. Declaratia noi am luat-o de la ei de cand ne-am dus sa intrebam ce acte ne trebuie si am completat-o acasa pe ambele parti (pe spate trebuie completate datele din certificatele de nastere). Nu stiu de ce crezi tu ca nu este posibil sa fiti trecuti "apti ptr casatorie" pe certificatele prenuptiale, dar daca este asa s-ar putea sa fie o problema. Nu stiu sigur asa ca ma abtin sa-ti spun ca este ok sau nu. Dar oricum cred ca poti rezolva asta cu medicul la care te duci, sau macar incearca cu o atentie ceva. Bafta si daca mai ai vreo nelamurire intreba-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Multumesc, Shoricutza.
Am printat de pe net declaratia fata verso si o s-o completez de acasa (la unele sectoare am auzit ca se dactilografiaza). Eu nu m-am dus la locul faptei inca. Cred ca ma duc direct atunci la programare. Am uitat sa te intreb de timbre fiscale sau judiciare, habar nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Si-a depus cineva actele la sect1?
Am trecut pe acolo si mi-au zis ca pt 2 iulie trebuie sa le depun incepand cu 20 iunie.tinand cont ca o vreau sambat si dimin pe deasupra (10-11) cred ca vom avea probleme.
Stiti ceva?

Mergi la inceput