Alaptatul - Help Line- (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simone spune:

Va multumesc mult, Camelia si Andreea .
Din pacate se pare ca nu am suficient lapte ca sa ajunga moatei mele la toate mesele asa ca am trecut la biberoane.

Simona si Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor si eu alaptez de 4 saptamini, nu va spun ce dureri si prin ce chinuri am trecut! nu am avut noduli sau furia laptelui, dar mamelonul este ff iritat! pozitie incorecta! am apelat la multa lume, clinica de alaptare, etc! inca mai am probleme, ma dor sfircurile cind nu suge bebe, cind fac dus, cind mi-e frig. am avut tentatia de a renunta de mai multe ori, dar m-am fortat si ma fortez sa rezist ptr bebe! el, este f miscator cind il pun la sin, isi baga si mina in guritra pe linga sin, si e f agitat! maninca tot la 2 ore, dar dupa 10 min adoarme la sin!
cam atit, va las ca plinge micutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

dragele mele, acum chiar ca sunt trista tare.

de cand a implinit 5 luni, adica de 4 zile, dragul meu baietzel refuza sa mai suga de la san. numai noaptea, cand se scoala la masa de ora 4, mai trage putin dintr-unul si adoarme. cum se trezeste zici ca il urzica. s-ar rostogoli pe jos mai bine decat sa incerce sa traga o gurita.

am incercat toate metodele, toate orele, nimic. am crezut ca are laptele meu ceva, dar din biberon il bea, deci n-a avut vreun gust ciudat.

in plus, cand ma mulg observ ca laptele meu s-a facut... un soi de verde deschis spre vernil. si face multa spuma. si e subtire. inainte era ca smantana, galben si fara pic de spuma. asa ca ma gandesc ca sarmana pompa nu reuseste sa mai ajunga la laptele cel bun si gras care se produce in a doua jumatate a suptului.

mi-e greu de tot sa ma impac cu ideea ca nu mai alaptez. nu pot sa accept. cand ma pompez inchid ochii si imi amintesc cu cata pofta si bucurie sugea Andrei si imi vin lacrimile si ufff... si imi porneste si laptele mai tare si tot degeaba. si pompa asta imi termina sfarcurile, dupa 5 minute de tras mi se invinetesc si imi fac dunga si trebuie sa stau vreo juma de ora cel putin ca sa iasa tot laptele. iese asa de greu... poate ca de aia nu a mai vrut nici Gogutza sa suga.

A.

Adriana (24 ani - 10.11.1979) + Adriana jr (2 ani si 8 luni - 21.09.2001) + Andrei (4 luni - 6.01.2004) + Dragos taticutzul (30 ani - 7.01.1974)
http://photos.yahoo.com/apaler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Incearca sa te joci cu el inainte, asa imi facea si Sofia,de fapt vroia sa stea putin cu mine inainte.Din biberon e si mult mai simplu, asta mai e o explicatie.Incearca sa-l linistesti, si abia dupa aia sa-i dai.
Sau sa-l flamanzesti!!!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

as mai adauga sa nu faceti greseala de a da tetina in primele luni. eu, i-am dat si de atunci problemele cu ranile s-au agravat, ca bebe sugea altfel! lua sfircul pe virful buzelor! de 4 zile nu-i mai dau tetina si e mult mai bine, mai ales de cind am corectat pozitiile la sin! e important ca buzele lui bebe sa fie intoarse inafara f tare! micutul meu m-a ranit din cauza ca-si sugea si buza de jos cind sugea sinul! azi e prima zi cidn ma simt putin mai bine cu sinii! de joi am corectat pozitia lui bebe la sin, de mincat maninca bine, ca uda multe scutece, si a luat aproape 1 kg in 4 saptamini! am trecut si eu prin spaima ca nu mai am lapte! dar doctorii m-au sfatuit sa alaptez cind vrea bebe, sa nu-i dau nici apa nici nimic pe linga!
pozitia footbal imi place ce-l mai mult! in scimb cea culcata cu el in pat nu reusesc! azi noapte a avut colici, a2-a oara in 4 saptamini, am dormit cu el pe burta si-l tot masam pe spate in sens invers acelor de ceasornic, si spre dimineata au trecut!
succes la toata lumea si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

dragi mamici care alaptati mii de pupicuri si succes in continuare!

Maine, adica azi la 9 merg la scoala singur afara copil, cu pompa...care am descoperit ca merge si cu baterii , am sa pompez in masina jos in parcarea subterana, ii intuneric, ii spatiul meu, am si o paturita si o poza cu Alex, nu-i lume si nici nu se vede ce fac, am un tricou de alaptat, e mai bine ca in buda....oricum am si alaptat in masina de f multe ori si nu am deranjat pe nimeni nici nu s-a vazut.

va pup si ma bucur ca subiectul acesta merge in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

ce ma bucur ca exista acest subiect. alaptez exlusiv la san de 4 luni, si pana acum bebe cerea sanul la 1,30 sau 2 ore. de cateva zile
insa a inceput sa rareasca intervalele pana la 6 ore. sunt de-a
dreptul disperata si nu inteleg daca e normal sau nu. de cate ori il aud plangand ma intreb daca nu cumva ii este foame insa pare multumit daca il iau in brate si ma joc cu el, si refuza sanul cu indarjire. s-a nascut cu 3,850 kg si acum la 4 luni are6,640 kg.
Credeti ca e normal? sau nu mai am eu lapte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

De ieri am observat ca mi-a scazut "productia" de lapte. Nu stiu ce sa mai fac, sunt disperata. Inainte aveam dimineatza sanii pietroi si acum de abea o mai satura pe fata mea. Am mancat bine, de dormit dorm 7 ore pe noapte, am baut si lichide. De aseara am baut 2l ceai de dhimen si anason, 1l de lapte si apa. Inainte de alaptat imi pun comrese calde pe sani, parca ajuta un pic. Mai aveti alte medote, va rog? Sa incep sa iau medicamente pentru lactatie???

Va rog mult, ajutati-ma!!!!

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaa spune:

Draga Maduta, nu te framinta prea tare, caci stresul te blocheaza, da-i cu ceai de busuioc, pe mine ma ajuta, si sa nu cumva sa pici in capcana si sa pui in functie biberoanele, pina la sase luni cel putin, bebicii (spune doctorul!) nu au nevoie de nimic in plus decit sinul mamei, tetinele sunt cauza renuntarii bebeului la alaptat, le este mai usor sa traga la sticla si se lenevesc. Asa am pacatuit eu la primul copil ca m/am grabit sa il "diversific" si l-am pierdut de client la 6 luni, pe al doilea l-am ferit de biberoane si a supt pina la 14 luni (nu exclusiv, evident, dar foloseam mai degraba lingurita si rabdarea mea) succes, sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danateo spune:

Of, Doamne! Sunt disperata!
Nu mai fac rana dar in schimb acum am facut un soi de nodul la sanul cu probleme! Il faceam si pana acum dar dupa ce papa Matei imi disparea! acum nu mai vrea sa "plece". E destul de mare si ma doare!
Mi-e frica de mor sa nu fac mastita. Maine dimineata la prima ora ma duc la spital sa fac ecografie de san.
Ati mai patit?

Dana si bb Matei
http://www.geocities.com/bebe_matei

Mergi la inceput