Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!
Raspunsuri - Pagina 8
Siminaf spune:
Diana draga, nu aveti nici o proprietate imobiliara pe numele vostru, sa va duceti cu evaluarea la interviu? Atunci nu v-ar mai trebui neaparat toata suma in cont, mai ales daca aveti si AOS.
Bafta multa!
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
mgmlake spune:
Mircea draga, iti multumesc pentru raspuns. Scuze ca am intarziat, dar am fost in concediu.
Am scris la KCC si am intrebat daca pot amana si daca pot da interviul in tara in care ajung. Am scris asta acum vreo 3 saptamani. Acum cateva zile, am primit raspuns de la ei , fara sa faca referire la incercarea mea de amanare a interviului. Mi-au scris doar ca au primit formularele si sunt in procesare; sa mai scriu peste 10 satamani. Cn-ul meu este 37x, asa ca previzionez un interviu cam in Oct sau Nov.
Noi nu avem nici o cunostinta prin State si acum tot incercam sa ne lamurim pe unde sa ne stabilim. Este cineva dintre voi din California? Acolo pare a fi clima cea mai faina din toata USA...
Voi ce ziceti?
Pa,
Monica
lizi spune:
poate sa-mi spuna cineva cand se organizeaza urmatoarea loterie a vizelor?im octombrie
Simina,prietenii tai pe unde sunt in America?
Si eu am facut rost de un AOS ,adica mi l-au pus saptamana asta la posta.
Si am si niste cunostinte (le-am descoperit in WA).
Siminaf spune:
Lizi, aveam si o cunostinta, mai indepartata, in Seattle, dar ne vor ajuta prietenii nostri foarte vechi care se afla in California de vreo 20 de ani. Ne-au zis ca ne vor trimite AOS-ul cit mai aproape de data interviului, sa contina date cit mai recente. Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa trecem cu bine de acest interviu si sa ne vedem... acolo!
Siminaf spune:
DV 2006 va incepe, probabil, pe 1 oiembrie. Dar asta vor anunta la sfirsitul lui august, pe site-ul oficial.
Bafta!
lizi spune:
Simina ,tu ai mai aflat ceva despre interviu?Stiu ca ai sunat si ca-ti era dosarul la procesat. Ai idee cand vor afisa pt. luna octombrie?Caci case numberul meu e mic 16xx si sigur va fi in octombrie.
petra spune:
Fetelor (care asteptai programarea la interviu!) ,
Din experienta mea, eu va zic ca nu se programeaza la interviu in functie de C.N., ci in functie de cum si cand au ajuns hartiile la ei si cum au fost procesate.
Eu tin minte ca am primit prima scrisoare pe 19 iun, iar pe 4 iulie le-am trimis inapoi complectate. Asteptarea fost tare lunga si la mine si ma gandeam ca nici nu mai vine nimic, si abia pe la sfarsitul lui octombrie !!!, am primit programare pentru interviu care a fost pe 31. ian, anul urmator! Poate de acum aproape 4 ani or mai fii schimbat cate ceva.
Oricum va doresc succes la toata, emotii putine si dosare beton!
petra spune:
Ah si mai este ceva, programul se numeste DV 2005, deci vizele se acorda in 2005, americanii avand timp sa programeze si sa acorde vize din ianuarie pan in septembrie cand se inchide programul pe anul respectiv.
dcm spune:
quote:
Originally posted by petra
Ah si mai este ceva, programul se numeste DV 2005, deci vizele se acorda in 2005, americanii avand timp sa programeze si sa acorde vize din ianuarie pan in septembrie cand se inchide programul pe anul respectiv.
La toti numai bine!
e vorba de anul fiscal 2005, care incepe la 1 octombrie 2004 si se termina la 30 septembrie 2005, deci vizele se acorda de la 1 octombrie 2004 in ordinea numarului cistigator.