Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Noi avem interviul pe 4 Oct. (a sunat cineva pt. noi, direct la KCC) si inca nu am primit plicul 2!!!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Noi avem interviul pe 4 Oct. (a sunat cineva pt. noi, direct la KCC) si inca nu am primit plicul 2!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

o sa il primesti...stii bine ca posta in Ro taraganeaza...da'vine el sigur! la mine a venit fara formulare ...
bafta !

Mergi la inceput

Daca n-ar fi unele forumuri, sa fii la curent cu tot ceea ce iti trebuie, e clar ca al doilea plic ne-ar prinde cam pe picior gresit. Adica, daca vine prea tirziu, cind sa mai ai timp sa faci toate pregatirile pentru interviu?

Mergi la inceput

Laura, tu ce Case Number ai? Asta ca sa-mi fac o idee despre cind ar putea veni plicul 2... Cind ai trimis formularele la KCC?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrucutza spune:

Am cn 10xxx si am trimis primul rand de formulare pe 30 mai .
Nu am primit inca plicul 2.Laura lamureste-ma si pe mine cu adeverinta de care vorbeai .Se cere asa ceva(cum ca nu esti nebun).
Si pana la urma numai testul sida trebuie facut ,fara radiografia la plamani ,si vaccinurile de care am auzit ca trebuiau facute?

Mergi la inceput

Apropo, Siminaf uita-te la pag.7 mai la inceput si o sa gasesti
data la care a trimis Laura formularele, iar la o pag. anterioara
nu mai stiu ce nr gasesti cn -ul Laurei.
Si eu stau ca pe ace ,mai ales ca nu stiu nici data interviului, am tot sunat la KCC si mi-a raspuns robotul. Astept sa treaca week end-ul si sun din nou.
Succes la toata lumea!

Mergi la inceput

Va rog mult, cine a mai primit plicul 2, poate sa ii scaneze continutul si sa-l puna pe forum sau sa-l trimita pe mesagerie privata sau email?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Am aflat astazi data interviului sunand la KCC,plicul nu l-am primit inca,au spus ca il primesc cu 4 saptamani inainte de interviu.
Interviul este pe 13 octombrie.Nu stiu ce se intampla cu posta ca nu am primit nici AOS-ul.Prietenii nostrii l-au pus la posta pe data de 23 aug.
Simina ai primit plicul 2?
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Andrucutza, nici eu n-am primit inca plicul 2, sint absolut disperata: daca asta face asa de mult, cit or face AoS-ul si job offer-ul?!? Oricum, eu le-am spus prietenilor nostri sa ni le trimita si prin fax, ca sa fim siguri ca avem, totusi, ceva la interviu.
Daca primesti plicul 2, poti sa-i scanezi continutul si sa-l pui aici sau sa mi-l trimiti pe mesaj privat?
Multumesc mult.
Bafta!

Mergi la inceput