Am primit scrisoare din Kentucky-DV2005!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

Suna la ei in state.Dar tu intra mai bine pe adresa forumului loteristilor si acolo vei gasi destule date care te intereseaza.
Eu am cn.16xx si inca nu m-au programat,deci....suna si vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lizi stie! Poti suna si cu o cartela preplatita, de 5 $ sau cam asa, sau poti ruga pe cineva de acolo sa sune pt. tine.
Bafta!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

sun maine....multumesc

Mergi la inceput

Sunat. aflat..7 octombrie....

Mergi la inceput

Laura cand ai primit plicul 1 si cand l-ai trimis?
Eu am 16xx si .....nu m-au programat,iar tu cu un asa case number de mare ai pe 7 octombrie......Multa bafta!!!!!

Mergi la inceput

lizi,
plicul l-am primit pe 15 mai cred ,iar de trimis l-am trimis pe 17 cred...stiu ca ne-am miscat rapid...ai dreptate e ciudat ca inca nu te-au programat..dar poate inca lucreaza la dosar si esti chiar inainte...pe noi oricum toata treaba ne-a dat peste cap complet...nici concediu nu avem decat ca au mai ramas cateva zile sa zicem o saptamana...o sa fie o nebunie..acum as vrea sa intreb :cume cu analizele medicale(adica le facem in Bucuresti, sunam noi s ane programam ,rezultatele cand se dau?) ma intereseaza deoarece fiind contracronometru in tara trebuie sa stim dinainte ce si cum...asa ca, daca cumva stiti, astept si eu informatii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Felicitari, Laura, pt. programare. In plicul 2 vei primi si formularele pt. medicale, iar ca sa te programezi, suni cu 2-3 zile inainte si atit!
Lizi, avind un CN atit de mic, vei avea interviul, oricum, in octombrie. Depinde si cind le-ai trimis plicul cu formulare, probabil inca il proceseaza.
Bafta tuturor!

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

fetelor,
am primit plicul doi.totul bine si frumos, ni se cere acolo o analiza a sangelui (SIDA) si atat! nu e nici urma de formular medical si cu atat mai mult nici macar o adresa unde sa le facem.In rest , totul e ok: adica actele necesare, foaia cu programarea ...
la voi a venit plicul ? ce contine exact? ma intereseaza sa stiu daca sun din nou la Kentucky sa ma lamuresc...
pup

PS cu cat timp inainte trebuie facut testul HIV ca sa primesti si rezultatele? se face la acelasi centru medical laolalta cu cellelate analize?
Simina, in cazul tau,care ai interviul pe cinci oct., cand te programezi la analizele medicale?

Mergi la inceput

Laura,ma bucur pentru tine mult.Analizale se pot face la doar doua centre si doar in Bucuresti.Rezul tetele tile da in aceeasi zi si le poti face cu o zi inainte de interviu,dar trebuie sa te programezi la clinica la care doresti.Daca te intereseaza ma pot interesa de numerele de telefon.
Eu sunt stresata caci inca nu stiu data interviului.

Mergi la inceput

multumesc , lizi..
am sunat insa la Centrul Medical Unirea astazi si ne-a facut programarea pe data de patru oct. dimineata. Ne-a spus si ce trebuie sa aducem cu noi.. cert e ca adeverintele ca nu suntem nebuni(ca sa zic asa) trebuie sa le luam de aici...
cam asta e...
va pup ,fetele si sper sa primiti totul cat mai repede

Mergi la inceput