Cum va place Biblia?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Multumesc, Alin!

quote:
Originally posted by rachel owen
Daca as alege despre cine sa vorbesc…as vorbi despre Isus.

As vrea să vă vorbesc despre inegalabilul ISUS. Dar as vrea să stiu că cineva citeste, crede, întelege, si că nu scriu degeaba.
Deocamdată astept...

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi spune:

Draga Rachel, mie imi place mult ce scrii, asa ca eu una astept cu nerabdare sa citesc mesajele tale. Cui nu-i place sa nu citeasca.
Te pup si sa stii ca sunt "cu ochii pe mesajele tale"
o zi super tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

De ce este privita Biblia ca cea mai extraordinara carte din lume? Raspunsul e simplu: Fiindca Biblia este Cuvîntul lui Dumnezeu! Cand o citesti, de fapt citesti un mesaj din partea lui Dumnezeu Însusi. Cînd îti vorbeste Biblia, îti vorbeste Dumnezeu. Deoarece Biblia este Cuvîntul lui Dumnezeu, ea nu ne da doar informatii; ea ne aduce o fagaduinta, fagaduinta vietii vesnice! Oricine primeste mesajul Bibliei, prin credinta primeste darul bogat al vietii vesnice în Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Cât de diferită ar fi fost lumea dacă Isus n-ar fi înviat din morti? După trei ani de ucenicie lângă El, impresia pe care a lăsat-o asupra ucenicilor, L-ar fi păstrat în memorie ca pe cel mai întelept învătător si făcătorul de minuni cum altul n-a mai fost. Ei ar fi construit un monument vietii Lui Isus. Iar noi încă am fi putut vizita monumentul din Nazaret si să cercetăm viata ilustrului dulgher. Lumea L-ar fi pretuit în acelasi fel ca pe Confucius sau Socrate.
Un Isus neînviat ar fi într-un fel mai usor de acceptat. Tocmai învierea II face periculos. Oamenii pretuiesc geniile defuncte, dar se tem de cele vii. Cu mult mai mult, dacă Hristos este viu si este Dumnezeu adevărat, atunci lucrurile mele ascunse sunt dezgolite înaintea Lui. „Răstignitul înviat ne confruntă. Prezenta Sa se interferează la orice pas cu viata noastră si ne cere socoteală. Acest din urmă lucru din Evanghelie este cel mai tulburător si le întrece pe toate..."

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

Scepticilor:
are pentru voi vreo insemnatate faptul ca la tribunal (nu stiu daca si in Romania) te pune cu mana pe Biblie si te pune sa spui ca vei zice adevarul, numai avdevarul, adevarul intreg?
Ce anume sa fi dat cartii asteia autoritatea de a fi considerata o axa, un standard?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Emilia

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

"Cerul si pamantul vor trece,dar cuvintele Mele nu vor trece." (Matei 24:35)

La intrebarea :"Ce valoare are Biblia pentru dumneavoastra?,un om a marturisit:
"Am citit Biblia din copilarie.La inceput mi s-a parut o carte interesanta si semnificativa,dar cu toate acestea o carte moarta.De la un timp insa mi s-a adresat personal.Am simtit ca Dumnezeu imi vorbeste.Astfel am recunoscut prin Biblie ce insemnatate are Isus Hristos pentru viata mea.De atunci,Biblia este cartea mea cea mai draga.Desigur,am citit si multe alte carti.Exista multe carti bune si pretioase,dar Biblia este infinit mai buna.Ea este Cuvantul lui Dumnezeu,in care am gasit sprijin pentru viata mea,temelia tare,pe care ma pot sprijini.In Biblie am recunoscut cum pot primi iertarea vinei mele.Am gasit pace cu Dumnezeu,pace adevarata,interioara,pe care am cautat-o in zadar in lume.Acum am partasie cu Dumnezeu Tatal si Fiul prin Duhul Sfant.Astfel,nu mai sunt niciodata singur.Deoarece Biblia mi-a dat tot ceea ce e mai important si mai necesar pentru viata mea,am toata increderea in ea.Biblia este pentru mine Cuvantul lui Dumnezeu perfect si sigur.BIBLIA ESTE O CARTE UNICA."
(am scris-o dintr-o carticica cu meditatii zilnice)

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia B. spune:

mai xenocid,
probabil ca iti place arsa pentru ca efectiv nu ai avut ocazia sa o gusti, sa vezi cum e!
Si ca s-o gusti bine, tre' sa fii destul de destept sa vezi ca restul gusturilor in lumea asta parca sunt artificiale, copii palide, dar nu reusesti sa vezi Originalul...
o fi acolo??
Ia vezi, sa nu cumva sa iti sara cineva dintre pagini, vreun "Zombie" poate...??!!

daca te impinge curiozitatea, am scris la "In unul sau doi...mergem mai departe" la sub "Isus si casnicia de azi" cum mi-a sarit mie in fata acest "zombie"...
Asta daca esti amator de chestii care pot parea SF...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Multumesc pt. ca mi-ati adus aminte...ma duc sa ma hranesc, sa ma delectez, sa ma bucur, sa ma inspaimant putin din Biblie! Fara voi trageam chiulul!
Numai bine!
anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Biblia este calauza noastra pe caile sigure care conduc la viata eterna. Dumnezeu a inspirat oameni pentru a scrie acele invataturi ce contin adevarul de care avem nevoie. Daca sunt practicate, invataturile atragatoare din Biblie, il vor face capabil pe cel care le accepta sa obtina o putere morala care il aseaza in randul celor mai educate minti. Gandirea tuturor acelora care studiaza Cuvantul lui Dumnezeu isi va largi orizontul.Influenta studiului acestui Cuvant divin are ca scop sa dezvolte capacitatea de intelegere si de a inzestra fiecare facultate a mintii cu o noua putere.
In felul acesta, gandirea este confruntata cu principiile vaste ale adevarului. Mintea oamnilor este adusa intr-o stransa legatura cu cerul, primind inteligenta, cunostinta si intelepciune.

Monica si bebe Albert
( 19.ian.2004)
http://community.webshots.com/user/monica1816

Mergi la inceput