VIata in Germania (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iris spune:

multumesc fetelor pentr idei si zic de acuma la multi ani-ul sa nu-l uit pentru cristina; bineinteles ca n-am ami gasit locuri la etap, ca sap si ca nu fac nimic, plecam in voia sortii dar nu-i rau...vad eu la intoarcere....
n-ati scos nici o vorba despre noua lege a imigrarii; a venit val virtej o cunostinta, mamica unor copii de la gimnastica si mi-a zis tca ieri s-o votat ca gren-cardistii samd...; ma duc sa mai sap
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu am auzit ca au ajuns la nu stiu ce acord dar nu ca s-a dat legea. oricum asteptam vesti, ce bine-ar fi!!
mersic

un articol:

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,301487,00.html

ceea ce inseamna ca va fi trimisa la analiza si votare dar mai e pana la final.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Cristina, uite ca vorbiram la tel si uitai de zuia ta.
Eu iti zic de pe acum "La multi ani!" si tot ce-ti doresti de ziua ta, multa sanatate si sa traiesti sa-ti vezi si nepoteii!

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani, Cristinica
si un cadou virtual pt tine:
http://www.evz.ro/externe/?news_id=155928&PHPSESSID=c7a23c3f5ea5e0332be6b97dfd4fc08b
Vestile bune circula repede:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Exact cand ma pregateam sa postez, na, ca mi-a luat-o papadie inainte
Da tot eu am zis prima "La multi ani!"

ariadna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

multumesc, multumesc... mai imbatranesc cu 1 an, si e anul "acela" care baga femeile in crize
Cu legea e o veste buna, eu imi leg sperantele nu de constiinciozitatea lor ci de faptul ca vin si aici alegerile acusica, intr-un fel sal altul tb sa o voteze. Ceea ce ne priveste pe noi, cei cu GC, este deja rezolvat si nu cred ca se mai schimba, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam...

INTREBARE destul de importanta: nu stiu daca stiti de nodulul acela pe care sotul meu il are la deget, scos o data si reaparut. Avem nevoie de un medic de oase bun si un dermatolog, la fel, cat de bun posibil, neamt sau roman. Chiar si din imprejurimile Muenchenului ca merge cu masina si ajunge el cumva.
Apoi mai avem nevoie de o clarificare: cu ce se ocupa Ostheopatia? Am adresa unei dr. f bune ostheopatin dar nu stiu daca are rost sa mergem la ea cu acest nodul. Pana la urma daca nu rezolvam o sa ajungem si la ea dar habar n-am daca are ceva de facut sau nu. Va pup.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

ce bine de voi ca apucati asa de des pe forum!
bb meu mic si ..prapadit.. vrea si ea la comp..m si pot sa ma intilnesc cu voi.. numai la cite o jucarie noua..sau.. alte ocazii..doarme mai mult.. ca acum si fugim ..si de cind cu fuga eu sint umbra ei ca asa bine nun se tine pe picioruse..

dar am tot citi ce ati scris!
multumesc pt adresa cu freizeit park..celei care ne-a dat-o!

la multi, multi ani!!!
pt cristina (tinatache).. nu-i adevarat cu ..prefixul! si eu l-am schimbat anul trecut la citeva luni dupa ce am nascut! eu..ca am si copilul..si am inceput iar cu un 0..am inceput iar o noua viata! tot ceea ce mi s-a intimplat poate mai pregnant decit pina acum..la scimbarile de prefix..m-am uitat in urma..si m-am gindit mai mult la ce am facut pina acum ..si la ce ar mai fi de facut..si parca , simt asa o graba la ceea ce ar mai fi de facut! in rest.. e totul ok! si eu tot la 3 am schimbat prefixul ca si tine!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

La multi ani, Cristina! Eu am auzit de un ortoped bun, roman, dar langa Stuttgart, din pacate .
Iris, cand am fost in Hamburg am facut un tur al portului cu vaporasul, de 1 ora. Era tur si pt. oras. Zoo mi-a placut f. mult, am pierdut mai mult de 2 ore.
19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

La Multi Ani si din partea noastra Cristina!!

LindaG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Ia te uita, ce aproape esti de mine!
Te pup, Cristinuto, si sa nu fii trista daca schimbi prefixul, ca uite cate lucruri frumoase ai realizat pana acum!
Te sarut si iti trimit o , cu drag!
Mirunda

"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".

Mergi la inceput