Amintiri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infofun spune:

Iesi si distreaza-te nu mai sta si plange! A mai scris cineva aici si mai scriu si eu ca sa nu uiti: "CUI PE CUI SE SCOATE!"- este plina de adevar aceasta fraza, si multi au urmat-o, incearca si tu n-ai ce pierde!

Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arisa_alina spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi.Sunt bucuroasa totusi ca am gasit acest site,care este plin de p[rieteni.Ma gandeam si eu la fel,sa schimb decorul....dar sunt in Romania si este cam imposibil sa fac ceace imi place cu adevarat.Actoria de exemplu..este meseria care mi-am dorit-o din totdeauna.Mai ales acum decand m-am despartit de fostul sot,v oiam sa fac ceva care sa-mi demonstrez mai intai mie,ca nu din cauza mea m-a -parasit,si dupa aceea sa-i demonstrez lui ca nu sunt chiar asa de proasta cum ma credea el.Ca sunt capabila sa fac ceva in viata.Dar nu voiam sa fiu oriunde si ghiar in tara lui.Ar fi frumos si poate vizul meu de o viata.Este tot ce-mi doresc acum.Daca aveti ideii va rog sa-mi spuneti.

Sakamoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Toti avem amintiri doar ca nu trebuie sa facem o obsesie din ele. Mult curaj, capul sus viata merge inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by arisa_alina

Va multumesc tuturor pentru sfaturi.Sunt bucuroasa totusi ca am gasit acest site,care este plin de p[rieteni.Ma gandeam si eu la fel,sa schimb decorul....dar sunt in Romania si este cam imposibil sa fac ceace imi place cu adevarat.Actoria de exemplu..este meseria care mi-am dorit-o din totdeauna.Mai ales acum decand m-am despartit de fostul sot,v oiam sa fac ceva care sa-mi demonstrez mai intai mie,ca nu din cauza mea m-a -parasit,si dupa aceea sa-i demonstrez lui ca nu sunt chiar asa de proasta cum ma credea el.Ca sunt capabila sa fac ceva in viata.Dar nu voiam sa fiu oriunde si ghiar in tara lui.Ar fi frumos si poate vizul meu de o viata.Este tot ce-mi doresc acum.Daca aveti ideii va rog sa-mi spuneti.

Sakamoto

Spui ca vrei sa-i schimbi parerea despre tine. Cand iubesti cu adevarat un om il accepti asa cum este, nu-i nevoie sa faca eforturi sa "cresca" in ochii tai. Nu te subestima crezand ca inainte n-ai fost suficient de buna, problema e ca el nu a stiut sa-ti aprecieze calitatile, asta-i tot. Nu cred ca acum, dupa ce s-a terminat, merita sa-i demonstrezi lui ceva cu orice pret si sa-l faci sa te vada cu alti ochi. Tie - da, iti poti demonstra orice, poti tinti oricat de sus dar ceea ce faci sa faci numai si numai pentru tine. Realizarile profesionale iti aduc, pe langa satisfactii personale, si recunoastere sociala. Cred ca e destul. Dar tu vrei mai ales ca el sa-ti recunoasca meritele pentru ca nu consideri socotelile incheiate. Ar fi mai bine sa-ti vezi de viata ta indiferent in ce tara traiesti facand abstractie de ce crede fostul despre tine. E greu sa-l uiti daca te raportezi la el in continuare. Sau poate crezi ca numai in felul asta poti lasa trecutul in urma? Scapa de complexe, e pacat sa le ai si renunta la ideea ca v-ati despartit din cauza ca tu nu ai fost la inaltimea asteptarilor si ai avut mai stiu eu ce defecte. Fruntea sus si recastiga-ti increderea in tine!

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu cred ca putem sa scapam de amintiri...
DAr exista un medicament, sa te apuci sa creezi alte amintiri si sa le traiesti pe cele noi, inlocuindu-le!!!
Sinzi si David

Mergi la inceput