Salut Liviu's,
Nu stiu de ce nu mai pot sa raspund la subiectul "Rectificare L 577" insa tin sa-ti multumesc inca o data pentru raspunsul competent ce mi l-ai oferit referitor la faptul ca am primit doar 6 mil lei desi am depus cerera de CIC in dec'2003.
Astfel, dupa ce m-au isterizat cu timpul indelungat ce le-a trebuit sa ia o hotarare mi-au dat castig de cauza si mi-au recalculat indemnizatia la nivelul mediei ultimelor 6 luni si in plus (cum de altfel mi-ai transmis chiar tu) indemnizatia este un pic mai mare decat ceea ce primeam in 2003, pentru perioada de 126 zile, datorita neimpozitarii acestei sume.
Concluzia este ca mi s-a facut dreptate desi am chitait vreo 4 luni si jumatate pana s-a luat aceasta decizie.
Liviu's, te rog trimite acest raspuns acolo unde este locul lui daca subiectul nu s-a inchis; nu de alta, dar poate mai aducem ceva sperante si pentru altii care mai lupta inca cu sistemul.
Important este ca ai reusit. Si este importanta de asemenea ideea de a lupta cu sistemul. Defapt trebuie luptat cu mentalitatea chiar daca beneficiarii nu vom fi probabil noi, dar vor fi cei care vor veni dupa noi. Deci merita sa luptam pentru schimbare.
Marius (www.desprecopii.com)