Am o intrebare din partea unei prietene. Ea este studenta sotul salariat si se intreba daca ar putea beneficia ea de indemnizatia pentru cresterea copilului. Eu i-am raspuns ca nu deoarece nu este asigurata in la Casa de pensii dar ma i-am promis ca ma mai consult si cu altii ( si asa fac :)). Daca as primi un raspuns ar fi minunat!
Si am sa vamai scriu cand am sa am si eu bb :(
Draga Geta, eu cred ca acest site minunat este printre foarte putinele in care nici o intrebare nu ramane fara raspuns, de aceea il iubesc asa de mult!
Prietena ta a nascut deja? Termina facultatea inainte de a naste? Da-ne mai multe detalii!
Rozi draga iti multumesc pentru raspuns. De asta am si apelat stiu ca primesc raspunsuri. Prietena mea este in luna a-5-a si in anul 4 de facultate din 5 ani. Deci termina abia la anul.Sotul ei este angajat cu plata la OPSNAJ.Are vre-o importanta?
Geta, din cele expuse de tine, prietena ta nu indeplineste conditiile legale pentru a beneficia de CIC si indemnizatia aferenta.
Multumesc Liviu pt raspuns asa credeam si eu....dar altfel cum sa intru si eu sa discut aici daca bb nu am?:) Si imi place sa citesc tot ce gasesc pe aici!Felicitari pt site!