Contract de asig.complet.venit-pt.Liviu,Marius

Contract de asig.complet.venit-pt.Liviu,Marius | Autor: Cretoiu A.

Link direct la acest mesaj

As avea cateva intrebari:
Cate cai de atac am de parccurs pentru a ajunge la Strasbourg si cam cat dureaza pana acolo (cu aproximatie) ? Cand intra judecatorii in vacanta ?
Mentionez ca actiunea de la Tribunalul Sibiu mi-a fost respinsa in data de 12.05.2004.
Conform art. 137 din L19/2000 pot sa actionez in maxim 3 ani... Dar daca reziliez contractul, mai pot cere drepturile cuvenite conform pct.4.1 din contract ? Sau ma agit degeaba ?
Multumesc mult pentru ajutor lui Liviu, Marius si Rozi !
Sper sa o faceti si in continuare. Sunt intr-o situatie foarte, foarte delicata in legatura cu contractul facut acum 1 an si jumatate. cand copilul nostru avea 6 luni.

ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Marius, Liviu sau Rozi imi puteti raspunde la aceasta intrebare ?
Sau nu mai are rost daca am reziliat contractul de asigurare pentru completarea venitului asigurat ?!
Multumesc frumos !

ACretoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Pana la vacanta judecatoreasca mai ai o luna. Procedura pentru instanta CEDO de la Strasbourg este mai complicata, voi incerca sa o dezvolt mai tarziu, poate intr-un subiect distinct. oricum, pentru a avea acces la aceasta procedura, trebuie sa parcurgi toate caile de atac din tara.
Chiar daca reziliezi contractul, ai dreptul sa soliciti drepturile cuvenite. Acele drepturi sunt anterioare rezilierii contractului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cretoiu A. spune:

Multumesc frumos Liviu pentru raspuns !
Astept sa scrii despre procedura pe care trebuie sa o urmez pentru a ajunge la Strasbourg...
Caci, probabil, acolo voi ajunge...

ACretoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Incearca si http://www.echr.coe.int/

Mergi la inceput