Mamici de Iulie August (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai gagici stati cuminti....nimeni nu are voie sa nasca in iunie, ati auzit? piticii vor sta cuminti, asta sa fie clar...ce, sa, fiecare de capul lui? nasterile se vor petrece organizat, ca doar de aia avem listute, nu?
lasind gluma la o parte.....sper din tot sufletul sa nu avem surprize de genul asta iar piticii sa stea cumintzei la mamici in burtici pina cind trebuie...
Papa felicitari mama pentur grasunel si mai ales pentru cresterea spectaculoasa a lungimii colului....asa sa ramina!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Roxana, daca sta cuminte pana la 37 de saptamani acolo eu sunt multumita, sa stii.

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Eu mi-s melancolica rau de cind cu ploaia asta, mai ales ca a trebuit sa si ies afara sa trec pe la medicul de familie...
Pina acum am citit din urma, sa ma pun la punct asa ca:
Nicole - bine te-am regasit - ma bucur ca esti ok si asteptam vesti de la tine dupa control.
Irinuca - dupa cite stiu eu in Rom exista un singur ecograf 4D, cel din Bucuresti de la Sanador (o perioada a fost in probe, dar am inteles ca l-au cumparat) si o ecografie acolo este undeva pe la 2000000 lei, poate si mai mult, nu stiu exact. Dar exista insa citeva 3D-uri in tara (nu am habar daca si la Ploiesti) dar si alea se apropie de 2 mil lei. In rest exista mai multe ecografe performante 2D la care costul este undeva pe la 50 USD.
Papa - felicitari pentru scapatul de "gogoasa" - a simtit si bebe ca mama nu vroia asa ceva...

In rest am rezolvat si noi problema carutului - asa ca am cu sa ma joc in zilele urmatoare... Cu mobila o sa mai asteptam pina la inceputul lui iulie, dupa aia avem unda verde!

Gabriela saptamina 31
31 ani, zodia: gemeni
DPN 27 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/leelooga
Dr. Florina Mihalache - CFR2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna dimineata, burtici!
Vad ca sunteti tare harnicute de dimineata...
Roxana, eco 4D este si in Bucuresti, la Sanador. eu am programare in iulie, e o coada...costa 2.400.000.

Diana, 26 ani, gemeni/rac

Fetita Strumfita - 25 de saptamani in Burtica
DPN 30 august, Sp. Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

Buna dimineata la toate burticile!

Ce vreme naspa e afara! Imi vine sa stau in casa, in pat, sub plapumioara... da' n-am parte, ca trebuie sa vin la munci

Abia astept sa se faca 6 sa plec....

Am umblat zilele astea de am tampit. Au venit baietii aia cu termopanele, cu centrala, incepe sa arate casa "a casa"... dar mai dureaza vreo luna.
Si mi-e o lene....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tizo mama iti tin pumnii sa terminati cit mai repede!!
tradatoarelor (tu si Andreea) nu ati dat raportul cum a fost vineri la cofetarie...hai, ce mai asteptati????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicegh spune:

NU-mi aduce aminte de dulciurile despre care ati vorbit vineri!!!!

Nu am fost la cofetarie si iar mi-e pofta de ceva dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Pai nu am fost la cofetarie, Roxana

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Ziua buna burtici!
Azi fuseram si noi la doctor.....Tot cu capu-n jos suntem si sper sa nu se mai suceasca de acu incolo, avem 2093gr ( neste grasi)...si ma tot gandesc de cand plecaram de la spital daca mai creste in stilu asta ( adica un kil pa luna) pa ce gaura iese fratilor? Ca nu ma vad gauritoasa in asa hal....In rest ii bine da din tot ce apuca si boxeaza de numa numa.Azi ne trase nea doctoru ala jucaria in poza mare ca taty inca mai tragea nadejde ca poate totusi o fi fetitz....ca mai gresesc doctorii ....Acu are marturie clara despre putzu lu Pity...ca ne-o arata in toata splendoarea ei.

Papadiku...brava bey pentru colu fromos pa care ti-l trasesi.
Bey kamiska ii bine? stiti ceva de ea? .....nu prea e prezenta la apel

ana

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

"Ca sa nu ramana repetent si anul asta..." imi facui inghetata singura ca sa nu ma mai apuce pandaliile cand va apucati sa vorbiti de dulciuri...:)))
(a venit soacra la mine cu o cutioaie plina de prafuri d'alea de se fac imediat...maaare greseala...!!! Dar acu' nu o sa le las sa se strice!?...hehehe)
Omu' mi-a interzis sa cumpar prajituri (cu crema) de la magazin pe motiv ca daca's vechi si stricam copilu'?!

Roxanelor, spor la reparatii si aranjari de apartamente...sa va tina cat mai putin va urez!...:)

Monica 32+ saptamani

Mergi la inceput