Mamici de Iulie August (64)
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_s spune:
Roxi, noi glumeam... feel free sa dai cate anunturi vrei
Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu
Doamna Bibi spune:
Asa cum stiam eu ca pofta de sarat inseamna o lipsa de magneziu,cand ai pofta de acru ce naiba inseamna?Daca va spun la ce am dat atacu' zilele astea o sa va cracanati de ras:la corcodele acre si la zarzare.Si fur din pomii din gradina blocului pana m-o vedea cineva si ma fac de ras...
Monique si bebe mic 25 sapt.,DNP 30 august 2004
28 ani, sagetator
http://community.webshots.com/user/monicaotelea
andreea_s spune:
Nu te faci Monique ca se vede ca esti gravida, intelege lumea
roxanaz spune:
number one: mai glumeam si eu pe alocuri in mesajul ala.
number doi: Monique nu esti defecta dar sa stii ca nici prea multe glucide din astea cu calorii goale nu e bune...si mie imi e rau de la prea multe, sa stii. maninca ceva sarat, jumatate de sandwhich sau altceva, bea apa si mesteca o guma si sa vezi ca trece.
number trei: nici un produs de magneziu in combinatie cu B6 nu este inregistrat de Terapia Cluj, ci doar de Sicomed si se numeste glutamag (sau pe vremuri glutamolactat de magneziu cu vitamina B6). lamureste-ma cum se cheama si poate reusesc sa il gasesc si eu dar la mine nu figureaza nicaieri....si crede-ma ca am si produsele care sunt inregistrate in romania dar nu se vind nici 2 cutii pe an. intre cele doua produse mentionate de mine (sanofi - magne B6 si sicomed - glutamag) diferenta ar fi ca la magne B6 concentratia de magneziu este cu 30% mai mare iar la B6 concentratia este aceeasi. (dar pretul...unul e facut in Romania si are pretul impus de legile statului roman iar celalalt este d eimport si poate avea ce pret vrea).
roller025 spune:
Si io is greier dulce... Si inca mai am pe masa diverse... Asa ca plec sa cumpar floricele...
Dana M 30 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru
alicegh spune:
La mine la serviciu nu avem nici o Elena si nici un Constantin Si nu am nici o prajiturica pe-aproape.
andreea_s spune:
Lasa Roxana ca stiu eu o cofetarie buna si ne scoatem parleala, vrei?
roxanaz spune:
vai de mine tizo uite ca trimitem asa, se poate sa ramii singurica neindulcita azi???
andreea_s spune:
Gagici, va las, o dupa amiaza placuta si un super weekend la toata lumea!