Mamici de Iulie August (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Nicole, mama, si al meu sta tantos in fund cu capu' infipt bine in stomacu' meu (de parca ar sti ca de acolo se hraneste!). Las' ca mai are o tzar de timp sa se intoarca pe calea cea buna! Daca nu, ezista si alte posibilitati... Ai grija la capsuni, ca dau si alergii, nu numai indigestii, si numai de astea nu ai nevoie acu'. Bafta la dr.
Mihaela, pe unde umbli, tot cu nemtalaii??

Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ioi fetilii:-) So m-am dus la dr si fro juma de ora i-am explicat de ce am ales sa NU fac cerclaj...si ma intreaba femeia da daca-mi face cerclaj ce feeling am si io-i raspund senina ca o ploaie de vara "daca-mi faci cerclaj nasc intr-o saptamina" la care ea a zis ca in cazul asta mai bine nu-mi face :-) Ma pune la control si cica "wow" ia sa facem si-o eco intravaginala. Face eco si io-n gandurilii mele zic sa vezi ca-i mik, muale si deskis dracu ala de cervix. can colo asta deborda cica ia ui ce scrie pe monitor 3.6 cm :-))) am inviat:))) am omis sa-i spun ca e un baiat super bun colu' meu deoarece ma mai scapai pin oras la cumparaturi, pin casa la aranjat sifoniere etc:-) Acu sa va zic ca fusai simbata la targ. Uneori la noi se fac targuri in care oamenii vin sa vanda cele mai diverse chestii. Si simbata fu unul d-asta. Si am prins si eu 10 minute de tirg ca aflai abea la ora unu despre minune. M-am dus derect la aia de vindeau chestii de copii si am cumparat lu' Bubu (BUBU E FATA, va rog...nu baiet cum confundarati, ok:-))) un leganutz din ala de la Hauck pe baterii. Si il dai sa legene nou nascutul mai tare, mai incet etc. F haios dar mai ales util, eu il vazusem la nepotamiu. Promit sa-mi fac album pe webshot si sa pun posa:) Arata superb!
Rain welcome back :-))) Ti-am simtit lipsa:-)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Roxi asta e a doaua oara doar ca-mi cumpar sosete, oricum o pereche in plus de ciorapi nu strica la casa omului, mai nasol e ca mi-e teama sa nu fac Doamnne Fereste o cistita ca nu ma asteptam zau sa-mi fie asa frig, ieri am umblat prin casa in talpile goale ca-mi ardeau de cald, era si mai cald afara cam 14 grade, si azi dimineata nu ma asteptam sa fie 3 grade, ca se vedea soare bine.

Eu merg azi la medicu de familie sa vad de cand am dreptu sa intru in conced pe bune, proiectu la care lucrez l-as termina daca pot, sa nu-i dau batai de cap la sot ca el il preia pe mai departe, deci mai am nevoie cam de aprox 2 sapt. asa, cu tot cu asta, eu as vrea ca de prin 15 iunie sa raman acasa, mai ales ca vreau sa caut niste mobila, sa fiu acasa pt. mesteri....

Nicole dar ai varsat asa mult incat a trebuit sa mergi la spital ?

lia 28 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bun gasit - in sfirsit !!! - si din partea mea ... muuuuuulte felicitari tuturor burticilor care au primti vesti bune de la nenea doftoru', pupici gasuneilor si sanatate multa, "bine ati venit" noilor mamici care s-au inscris pe listutza noastra !!! Eu am o zi mai nashpa azi, probabil intretinuta si de vremea urita de afara ... ii plingeam simbata pe cei din timisoara, unde ploua cu galeata, da acu a ajuns si aici ... si s-a mai facut si frig, la naiba !Si de suparare am vrut sa ma las mai pe spate pe scaun si asa de tare l-am fortat ca s-a rupt nu'sh ce naiba la el si acu e si mai prost !!!! Asta vorba lu' murphy - zimbeste, miine va fi si mai rau !!!
Lia, fata draga, ai grija cu umblatul cu pantofi de vara cind e frig, sa nu racesti ! Ia-ti cu tine in geanta o pereche de sosete sau de ciorapi mai grosi, pentru cazuri de extrema urgenta, ca o sa te treaca baietii aia de la magazin la clientul number one la cumparat sosete !!!!!
Am dat si eu iama prin capsuni, deja am ras doua kile, bine, cu ajutorul nepoatei mele si a sosului, dar mi-am facut pofta si tare bine a fost- doar ca mi-a luat aproape o vesnicie sa le curat !!! Acum am trecut la struguri albi si astept ciresele ! In piata inca nu am gasit ...
As vrea sa ma duc si eu la o ecografie, dar nu stiu unde, la mine la cabinetul policlinicii nu are ecograf, doar la cel specializat in asa ceva. Stie cineva prin Bucuresti un loc unde se face ecografie mai repede, ca daca stau sa ma programez la herghelegiu, cred ca deja e cu lista prin august ! Cu multumiri anticipate ...
Alice - 28 saptamini

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Va dati seama ca morcovu din fundu meu e cat ridichea mosului acum...pe de o parte sa nu fi racit de la frigu asta la picioare, ca aia la 11 s-a deschis "buticul", pe de alta ca mi-a zis mama sa am grija sa nu nasc decat ori la 7 ori la 9 ca altfel nu traiesc copiii nascuti intre 7 si 9. Ori racelile predispun la nastere precoce ...

lia 29 sapt de la UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Lia, termina cu prostiile, copiii nascuti in luna 8 traiesc bine merci, poate pe vremea mamelor noastre nu era asa, dar nu mai e cazul!

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia lasa prostiile astea, cum sa nu traiasca copii nascuti la 8 luni?? si acu' cit te mai duci la munca vorba fetelor pune-ti ciorapi in picioare..nu cred ca racesti asa repede dar totusi...disconfortul nu e de neglijat.
eu se pare ca anul asta am scapat de intoxicatia de la capsuni, in fiecare an ma arunc ca nebuna in ele, maninc cite 1 kg-2 si apoi ma umplu de bube si ma uit la altii cu jind. anu' asta nu am mincat decit cite jumatate de kilogram o data...si se pare ca deocamdata am scapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Roxana, ai si tu grija cu capsunile ca sunt si asa periculoase... Daca ti-ai facut pofta, evita sa mananci cantitati industriale

Andreea, 26 ani-Pesti, DPN 4 iulie, dr Bogdan Marinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Lia, mama, ce-ti veni cu 8 luni? Da' ce, nasti pe camp? Doar Monica poate, ca facu vaccinu'. Lasa prostiile ca nu se intampla nik!
Papa, asteptam pozici!

Dana M 31 saptamani
29 ani si 10 luni - rac
DPN 26 iulie
Dr. Badiu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, Lia, chiar, ce-ti veni cu povestea aceea cu 8 luni ? Eu zic ca am intrat deja in secolul 21, chiar daca mai greu, ca deh, sintem in Romania, da' nu mai e ca pe vremuri, sa se uite medicii si sa nu stie ce sa faca sau sa nu aiba cu ce interveni ! Pastreaza-ti optimismul si ai sa vezi ca totul o sa fie bine ! Iar despre raceala, nu te panica, cind ajungi acasa, fa-ti un ceai cu lamiie si o baie mai calda la picioare si pune-ti o pereche ceva mai groasa de sosete - eu una sufar mai mereu de picioare reci si mi-a intrat in singe sa mi le protejez, de aceea am mai intotdeauna o pereche de ciorapi mai grosi prin preajma ! Partea mai proasta este cind ma apuca si pe mine caldurile si ba ii scot, ba ii pun la loc ...
Alice

35 de ani/pesti
DPN 15-16 august

Mergi la inceput