Azi, 20.05.2004, am fost la CJPAS Sibiu pentru a rezilia contractul.
Dna de la ghiseu mi-a spus ca se reziliaza contractul cu data de 11.06.2003 pana cand am contribuit cu cotizatia conform contractului.
Am spus sa-l rezilieze cu data de astazi, dar dna de la ghiseu mi-a spus ca daca reziliez cu data de 20.05.2004 va trebui sa platesc contributia la CAS din 11.06.2003 pana in prezent + penalitati + majorari.
E corect ceea ce pretind cei de la CJPAS Sibiu ?!
Mentionez ca azi, 20.05.2004 am iesit din CIC si conform adresei de la CJPAS Sibiu nu datorez cotizatie CAS pe peroioada cat sunt in CIC.
In legatura cu banii dati nu-mi este clar, deoarece eram in CIC cand i-am dat... Iar CJPAS Sibiu nu respecta contractul... Am mai scris despre lucrul asta.
Multumesc mult.
ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!
Hmmm.... poti sa faci o adresa prin care sa soliciti innapoierea banilor cu titlu de cotizatie in perioada cat ai fost in cic si anexeaza documente justificative in acest sens. De avut dreptate nu au cu data de reziliere a contractului din mai mult motive unul fiind acela ca in perioada ulterioara datei pe care o precizezi ai facut plati iar ei au incasat isume de bani cu titlu de cotizatie. Se poate insa rezilia cu data de 20.05.2004 fara a datora bani din motivele aratate mai sus, mai mult chiar vor trebui sa iti retunreze banii fiind incasati nejustificat, tu in calitate de asigurata fiind in incasari de drepturi din asigurare.
Marius (www.desprecopii.com)