Natura medica- Dr.Vasile Popa
Mi-a zis cineva ca a citit in formula as despre Dr. Vasile Popa - tratamente naturiste . A fost cineva la dansul ? Nu stiu unde sa gasesc un nr de telefon .
Multumesc
Diana
Raspunsuri
Crisa30 spune:
Dr. Vasile Popa trateaza orice fel de boli sau e specializat pe anumite boli?
Pe mine ma intereseaza un tratament naturist pt.hipertensiune.
Tia spune:
Crisa,
bine ai venit la pentru problema ta, mergi pe topicul "discutii generale" (vezi link-ul de mai jos), aici fetele dezbat probleme legate de sterilitate
http://www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
heleny spune:
Eu i-am dat un telefon ca sa-i cer parerea despre efectul cretisoarei si coada soricelului care mie i-mi dadu-se cateva zile de amenoree si era sa ma trezesc acasa cu un colet de 1.200.000 lei.Nu era vorba de bani dar mie la telefon nu mi-a zis nimic nici despre colet, nici despre ce continea, nici cat costa , nici daca vreau.Poate sunt eu cam carcotasa dar asta mi s-a intamplat mie.
pupici
heleny
ghemotoc spune:
Dar cum ti-ai dat seama ca urma sa primesti pachetul ?
Totusi stiti pe cineva care a avut rezultate in urma tratamentului la Dr.Popa ?
heleny spune:
M-a sunat sa-mi spuna ca s-a intors pachetul de la adresa. Eu i-am spus ca nu am comandat nici un pachet. Adresa mi-o ceruse cica sa-mi faca fisa medicala dar a notat-o gresit.Daca va duceti pe <eva, forum, sanatate> o sa vedeti cateva raspunsuri asemanatoare.
heleny
carmenus spune:
In urma cu vreo 4 ani, am urmat un tratament al dlui Vasile Popa pentru un fibrom uterin de 4/5 cm; aveam un ciclu foarte abundent si neregulat si o anemie feripriva din aceasta cauza. Tratamentul a fost foarte meticulos si necesita timp liber foarte mult (ex. tineam sub limba o solutie timp de 10 min, de mai multe ori pe zi; la serviciu imi era aproape imposibil sa respect intervalele si durata; faceam bai de plante in fiecare seara, apoi ramaneam in pat minim o ora dupa baie etc). Dupa cateva luni, desi la ecograf nu s-a constatat o micsorare a fibromului, ma simteam mai bine in sensul ca ciclul venea aproape de termen si nu mai era atat de abundent. Din pacate, mi-am pierdut rabdarea si increderea prea devreme. Cand am terminat tratamentul, nu am mai fost sa iau altul. In timp problemele au revenit, iar acum am un fibrom de 7/8 cm si recomandarea de a ma opera. Inainte de asta insa, intentionez sa reiau baile de plante despre care cred eu ca m-au ajutat, cu atat mai mult cu cat aceasta recomandare am gasit-o si in cartile Mariei Treben.
Si inca ceva: fiecaruia i se potriveste un anume tratament. Este bine sa incercam mai multe pana ajungem la cel potrivit sau pana ne linistim constiinta ca am facut totul. Toate aceste incercari, indiferent de rezultat, isi au rostul lor. Dumnezeu nu ni le da degeaba. Intr-un anume fel, vom primi rasplata rabdarii noastre.