Un tratament impotriva sterilitatii
Raspunsuri - Pagina 2
ana maria spune:
Ma bucur tare mult ca ai scris. M-am uitat printre povestile de succes si am sperat sa o gasesc si pe a ta. Eu te stiu de cand erai gravida acum doi ani si navigam pe forumul cewl vechi. Pe vremea aia lui Bogdanel ii spuneai TELINUTA.
Poate unele fete nu te stiu si poate ca nu au inteles ce eforturi ai facut pentru aceasta sarcina. De asemenea imi amintesc de problemele pe care le-ai avut in timpul sarcinii: rezultatele proaste ale analizelor (CMV-ul parca).
Pentru mine esti un model de perseverenta si m-am gandit mereu la povestea ta ca la una de mare succes.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Karina spune:
quote:
Originally posted by danette
Karina, ce coincidenta!!!, fara sa vad mesajul tau, am raspuns la un subiect acum 3 minute, era referitor la branca ursului... si in finalul post-ului meu indicam tuturor ceaiul de naprasnic...
Si eu cred ca mi-a ajutat foarte mult!
L-am baut temeinic timp de 6 luni ( de 3 ori pe zi, cu apa plata), si am reusit sa raman insarcinata dupa multe incercari.
Si eu am citit in Formula-As despre acest ceai, pe cine intereseaza, scriu adresa mai jos:
www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=479&&codcapp=66&&numecapp=Medicina%20naturist%E3&&culoarebgr=5CC46D
Karina+Bogdanel
Karina spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Ma bucur tare mult ca ai scris. M-am uitat printre povestile de succes si am sperat sa o gasesc si pe a ta. Eu te stiu de cand erai gravida acum doi ani si navigam pe forumul cewl vechi. Pe vremea aia lui Bogdanel ii spuneai TELINUTA. Poate unele fete nu te stiu si poate ca nu au inteles ce eforturi ai facut pentru aceasta sarcina.Pentru mine esti un model de perseverenta si m-am gandit mereu la povestea ta ca la una de mare succes.
Draga Ana Maria,
Abia m-am intors la serviciu si inca n-am avut timp de prea multe, dar subiectul asta mi s-a parut important. Eu stiu ce inseamna sa fii aspiranta si din pacate eu nu am avut asa multe locuri de informare.
TELINUTA e un scump si un nazdravan. In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu si Fecioarei Maria ca mi l-a dat, ca dupa ce obtii ceea ce doresti important e sa si multumesti. Sa nu uitati asta
Karina+Bogdanel
ana maria spune:
Bine ai revenit!!!!
Ma bucur ca nu ti-ai uitat vechile colege de suferinta!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Sorina spune:
Karina,
Bine ai revenit!
Si eu stiu odiseea voastra spre Telinuta!
Imi amintesc cum imbarbatai aspirantele, cum le explicai ceea ce se intimpla cu corpul lor in diferitele faze ale ciclului menstrual...si multe altele.
Si m-am bucurat si eu atunci cand ai ramas prima oara insarcinata, si am plans alaturi de tine cand ai pierdut sarcina si m-am bucurat cand a aparut la profilul tau putza lui Telinuta....
Sunt fericita pentru tine si sper ca minunea care ti s-a intimplat tie, sa se petreaca cu toate femeile care isi doresc un copil....
Pupici.
alina25 spune:
Si eu astept de vreo 2 ani un bb si as fi incantata
sa urmez acest tratament dar as vrea sa stiu daca pot
aparea si efecte adverse .
Karina spune:
quote:
Originally posted by alina25
Si eu astept de vreo 2 ani un bb si as fi incantata sa urmez acest tratament dar as vrea sa stiu daca pot aparea si efecte adverse.
anghel
Eu nu stiu de ele, dar citeste informatiile de la cele 2 adrese din formula-as, acolo tb sa scrie.
Karina+Bogdanel
tinatache spune:
Bravo Karina, te-ai intors in forta si uite deja cat bine incerci sa faci impartasind din experienta ta! Sa-ti traiasca Bodanelu' si sa fiti fericiti! Pe cand al doilea?;) Asta ca sa am si eu cu ce te sfatui:))
Cristina
papadie spune:
Bine ai revenit Karinutza
pupicei lui Bogdanel
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)